Отдавна не съм писал тук,но ето,че всички пътища водят към Рим,..в случая Тойота.

В момента още карам Акорда купе 6 ген( 7 години станаха вече) и все още не ми дава абсолютно никакви поводи да се разделя със нея,супер здрава машина и все още яка като визия! От известно време обаче имам нужда и от такъв тип кола.. CR V - то не ми харесва като дизайн,за това другия естествен за мен избор е Равката.
Знам,че има много писано по темата,изчетох почти всичко във форума ,но не ми станаха ясни няколко основни въпроса и тук искам да придам смисъл на темата ми ,макар и n- та на брой,която благодарение на вас би могла да обобщи всичко тук. От доста време ги заглеждам Равките и по- точно бензиновите с ръчни скорости,...обаче ми се изправи косата като почнах да чета тук..
Въпросите ми са:
1. Толкова ли е поголовен- масов проблема с рейките?
2.проблема с лапането на масло засяга ли и 2.0 на vvti,останах с впечатление,че е за другите кубатури ,..но аз да питам
3.проблема със супер твърдата возия,така ли е?
Преди два дни тествах един Рав 2006 та,но автокъщата нямаше номера (малко ми се стори странно)и не можах да я изкарам на пътя,от късите дистанции които направих ,не можах да я усетя въобще
4. Има ли още хронични и масови проблеми освен тези,които може и да са ми убягнали от потока от информация?
5....и като теглим чертата изборът добър ли е ,или?