Критериите с времето се променят, така че не бих се наел със съвет за следваща кола

Всеки си слага личните критерии на кантара, и от там нататък - каквото му пасне...
Затова и не съм съгласен с крайни изказвания ... Навярно ако търсих 'ефект' бих си избрал Aventador... Ако търсих максимален кеф за 'почти ежедневен автомобил' - Нисан GT-R...
Но аз сега търсих добър баланс между комфорт/лукс, достатъчно офроуд възможности, 'липса на интерес' към модела и цена... И избрах сегашния си автомобил...
Да, може да не е чак толкова добър в завоите (макар, че не се накланя и е доста широк, масата си казва думата)... Може и динамиката му да страда заради масата - все пак 8.2сек (или 7.9с по независими тестове) за 2.5т сухо тегло си е поносимо, но твърдо не може да се сравнява с 'бегачките' по 1 тон...
Обаче тези критерии нямаха достатъчно голяма тежест за да променят избора ми...
Не било Тойота? Ами няма лошо - просто Тойота нямаше съвременно предложение ... И освен това в класа са много податливи към кражби, което в комбинация с високата цена ме отказа директно...
Да, по моите критерии никога не бих избрал например Селика, но напълно разбирам колегите с такъв избор (ще им мине с времето

Убеден съм, че след някоя друга година може и да си спомнят с носталгия Селиката, но ще изберат друг тип автомобил....
Така е колеги - това са фактите