Фолклегените не могат да направят бензинка ширпотреба ( имат некви 1.6 атмосферни дето много горят и малко вървят, какво пише за 5 цилиндровите -ненадеждни,ще спомена и известната душегубка 2.5тди,тфси ,тси късат ремъци , трошат ролки

Понеже го споменаваш на всеки ред този "сом" с разхода на масло от 2-3-4 литра, погледни подписа ми, и ми кажи защо нито една от моите тойоти (бензин) не гори и капка масло. Ще ти отговоря - очакваш от кола на веротяно над 500 000 км (ти със сигурност не знаеш колко) да не гори масло и да не е за основен ремонт. Е, няма как да стане. Не се заяждам, но е малко неадекватен примерът ти. Като говориш, че всички бензинови двигатели на тойота са маслари, поне уточнявай, че става дума за "милионерчета" по километраж. А ВАГ-овете ти въобще не представляват интерес в този форум - за тях или добро, или нищо. Не се хаби!
Те това е истинатаToyota Yarispz написа:като любител на бензина вземи си камри бензинова , да те надживее
"Сомът" явно си утолява жаждата от жегата в слънчева Италия
Колега, глупостите, май ги говориш ти!
Тук си говорим кой какво ще си купува или кара, не мокри сънища за бемве за четвърт милион. За каране всеки е карал много неща...
Въпреки гръмките фрази имал ли си читава Тойота? Защото аз съм писал доста из темата за за VVTi и маслото заради Авенсиса ми, който гореше масло до едно време...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта