проблем с авенсис т22
-
проблем с авенсис т22
Здравейте колеги.След шестгодишно безпроблемно шофиране на Авенсиса /2,0 тд 1999 г 90 к.с./ тази сутрин ми се появи проблем.Отказаха да работят часовника,оборотомера,километража,показателя на горивото и температура на антифриза на арм. табло.Ходих на майстор, който провери бушоните /всички работиха/и каза че няма причина да не работят и не може нищо да направи.Иначе колата си върви без проблем.Каза да си търся друго табло да пробваме със него.Ще съм благодарен на всеки ,който даде някакъв съвет.
- Toyota Fan Forever
проблем с авенсис т22
Здравейте!
Преди да замените таблото проверете захранването както и връзката към маса, а при възможност и проблемни пътечки по матрицата (платката).
Успех
Преди да замените таблото проверете захранването както и връзката към маса, а при възможност и проблемни пътечки по матрицата (платката).
Успех
Преместването на единица товар на единица разстояние е работа. Работата извършена за единица време е мощност. Всяка система обаче след Големия взрив се стреми към покой.
-
проблем с авенсис т22
TOYOTA fen forever,благодаря за схемата.Закарах колата на елтехник ,който свали таблото и след като замери каза че е издумкал процесора.Купих друго табло и проблема се реши.Струва ми се обаче че таблото е много слабо осветено.Има ли вариант да се усили осветеноста на таблото.