Заводски лайстни на бронята - лепене
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте колеги. Имам нужда от съвет и препоръки за лепене на лайстната на бронята (вж. снимката). Така си е поръчана тойотката и нямаше проблеми но... след пребоядисване на бронята (в ТМ Ауто) не знам как са я залепили (вижда се някаква лента отвътре като двойнолепящо) , но лявата започна да се отлепва. Пробвах я с разни видове лепила и силикони, но държът до време и пак започва да се отлепва, и то само в единия край, където е по-извито. Някой ако знае с какво се лепи наистина и да държи, моля да помага, че най-накрая ще я загубя някъде. А пък ако каже и от къде може да се купи, направо ще черпя от бирите.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20170702_200659small.jpg (313.93 KiB) Преглеждано 2310 пъти
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Аз лаистните/протекторите ги имам (на четирите ъгъла на броните и на вратите), проблема е че единият от ягловите протектори е започнал да се отлепя и не знам с какво да го лепна.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Какви са тези слаби лепила, които си ползвал и не могат да я фиксират?

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Силикон би трябвало да свърши работа...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 5 пъти
Отлепи лайсТната
изцяло преди тя да го е сторила сама в неизвестно за теб време. Почисти я добре и сложи нова лепенка. Използвай само оригинална двойнолепяща лента на 3М. На дясната врата след боядисване ми я бяха залепили с някаква обикновена и съответно я загубих, което ми коствашие 77 лв. и 20 дни чакане
.

Toyota Corolla E10 2.0D 1994 г.
Toyota Corolla E10 2.0D 1996 г. - функциониращ донор
Toyota Land Cruiser KZJ 70 3.0TD 1993 г.
ГАЗ 69М 1962 г. (вече бивш
)
Toyota Corolla E10 2.0D 1996 г. - функциониращ донор
Toyota Land Cruiser KZJ 70 3.0TD 1993 г.
ГАЗ 69М 1962 г. (вече бивш

- Toyota Fan Forever
Здравейте!
Всички подобни аксесоари (протектори на врати и брони) се доставят с двойно лепящ скоч, плюс активатор за боята преди залепване (3М). Тиксото и на CAR SYSTEM не е по-лошо от 3M. Технологията обаче е по-важна (опираме до Body Work). Тиксо в срок на годност, перфектно почистване на повърхността (от боята и от пластмасата, най-добре се сваля с гумичка може и на дрелка, но върху боята не се натиска прекомерно за да не свали лака!), обезмасляване.
Успех
P.S. Колегата ме изпревари, за което му благодаря и му пожелавам приятна вечер
Всички подобни аксесоари (протектори на врати и брони) се доставят с двойно лепящ скоч, плюс активатор за боята преди залепване (3М). Тиксото и на CAR SYSTEM не е по-лошо от 3M. Технологията обаче е по-важна (опираме до Body Work). Тиксо в срок на годност, перфектно почистване на повърхността (от боята и от пластмасата, най-добре се сваля с гумичка може и на дрелка, но върху боята не се натиска прекомерно за да не свали лака!), обезмасляване.
Успех
P.S. Колегата ме изпревари, за което му благодаря и му пожелавам приятна вечер

Преместването на единица товар на единица разстояние е работа. Работата извършена за единица време е мощност. Всяка система обаче след Големия взрив се стреми към покой.
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
С това със сигурност няма да падне.
Лепил съм цели парчета по калниците (протектори на типичен сув), които след удар е последното нещо, което се отлепва от калника.
Лепил съм цели парчета по калниците (протектори на типичен сув), които след удар е последното нещо, което се отлепва от калника.

Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->