snimki na AE86-cata ot tazi sutrin!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Spored men tiq deto jiveqt v US, ako otidete v Lowes ili tam kak se kazva6e ili v Home Depot moje da namerite shoden bintza izolaciq na trabi za parno, no ne znam ve4e za kakvi temperaturi 6te e. 

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия
Бах мама му ,много пари ми се струва пак ме и съмнява че ша върши толкова работа колкото бинта. Бинта прави така ,че температурата се задържа вътре във трабите и рано или късно се разнася от изгорелите газове... а това нещо само предпазва Intake от директно нагряване от изпускателните колектори.ALTEZZA написа:abe Lorde, vij na po-novite IS ot TeamLexus kakav heatshield na headera izpolzvat
mislish li che varshi rabota kat za $80?
Сега зависи от АероДинамиката ,може би топлия въздих които се събира под този капак да излита под колата ,ма не съм особено убеден. Ако имаш StainLess изпускатели по-добре направо си навии бинт във сервиза ми стоят ролките.

- LordDigital
- СупраДжия
Mda ima takiwa deto sa za izolacii na trybi ,ma te sa do 100 gradusa - na nas ni trebat do 1000:) tez gi polzwat za Intake ,osobenno ako imat SuperCoolers.Japanese_fever написа:Spored men tiq deto jiveqt v US, ako otidete v Lowes ili tam kak se kazva6e ili v Home Depot moje da namerite shoden bintza izolaciq na trabi za parno, no ne znam ve4e za kakvi temperaturi 6te e.

Re: Namerih gi
niakoi izolirat i intake-a:Japanese_fever написа:A tazi izolaciq Punky samo na izpuskatelniq kolektor li e dobre da se sloji ili su6to taka i na in-take-a. Za6toto spored men i na 2-te, ama kato gledam go slagat samo na ehxousta?!?
->
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Namerih gi
Da, to4no tova mi napravi vpe4atlenie!niakoi izolirat i intake-a
Obvivane na in-take and ehxoust = Double protection!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
ami sega ne ya karam, che nymama lap top pod ruka sus serial port, da i promenya programata, che posledno ya karah na 0.8bar, shtot mi davashe problem nalyaganeto na benzina v sistemata.bad_dog написа:Пънки,
с какъв бууст караш АЕ86-цата в момента?
sega opravih naltaganeto, puk choveka slaptopa sus serial port go nyama, ama toya weekend, mislya da ya nastroya...

ne im se trevozi tolkova na kutiyata i dif.-cyala! sus tvoyata kompresiya i 0.5-0.6 bar, tryabva spokoino da izkarash 180-200kc! a tova sa MNOGO kone za lekata AE86-ca, sam shte go uetish, kogato pochnesh da kupuvash zadni gumi prez sedmica...bad_dog написа:Колко коне очакваш да прави - ще я качиш ли на дино? Аз лично ще се целя около 0.5 бара. Нагоре ме съмнява ск. кутия и диф.

ne i se pritesnyavai, davai i pravi sistemata, posle lesno mojesh da kontrolirash na kolko boost da ti se otvarya waste gate-a, tova e hubavoto na turbo dvigatelite...

az kraya na Mai shte sum v BG, i s kskvoto moga shte ti pomogna, vupreki prepulnenata mi programa...

pozdravi,
punky