e da i taka sushto stava. aftermarket chesto sa takivaK-A-N-U написа:Ne e zadaljitelno da sa s dve otdelni ksenonovi lampi, ima mnogo koli sys Bi - Xenon farove, pri koito se ispolzva edna i sy6ta kru6ka, prosto se promenq ygala na projektora.
No DTR Lights na 07 STi
Za dalgi ne si struva da se slaga otdelna krushka sas odelen balast i tn samo oskapiava kolata ...... anyway malko hora polzvat dalgi v taia darjava ( pove4eto sa nekvi tapi jeni koito po pogreshka sa gi pusnali i neznaqt 4e karat na dalgi biggrin.gif biggrin.gif ).

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

-
- Обратна връзка:
a be po selata polzvat i daje gi gasiat kato vidiat niakoi pred tiahKORD написа:Za dalgi ne si struva da se slaga otdelna krushka sas odelen balast i tn samo oskapiava kolata ...... anyway malko hora polzvat dalgi v taia darjava ( pove4eto sa nekvi tapi jeni koito po pogreshka sa gi pusnali i neznaqt 4e karat na dalgi biggrin.gif biggrin.gif ).
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- LordDigital
- СупраДжия
Още едно доказателство ,че Нацистите всъшност карат Toyo-ti ,bez dori i da podozirat
http://omidr.typepad.com/torque/2007/04 ... nk_to.html

http://omidr.typepad.com/torque/2007/04 ... nk_to.html

Marzi me da 4eta ama sam sigoren 4e tova e nqkoq konspiraciq ( koito neznae kakvo e konspiracia idva ot dumite KON i SPIRANE ili s drugi dumi rrrrrrr Isko kakto vikashe dedo ) Ta tva se nekav site kolito lorda ne e spal da go konstroira ( tva pak idva ot KON ) za da ni izlaga men i kanu .

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- LordDigital
- СупраДжия
Saka ti sa ,ama RYC - ToYoTa karas i tva e :PKORD написа:Marzi me da 4eta ama sam sigoren 4e tova e nqkoq konspiraciq ( koito neznae kakvo e konspiracia idva ot dumite KON i SPIRANE ili s drugi dumi rrrrrrr Isko kakto vikashe dedo ) Ta tva se nekav site kolito lorda ne e spal da go konstroira ( tva pak idva ot KON ) za da ni izlaga men i kanu .