Мерси предварително.
Става, но трябва да се внимава!!
И аз го ядох тоя след оправяне на щета по предната броня в доверен сервиз. Чистачките се пускаха когато си искат и не може да ги спреш докато не извадиш бушона. Голямо чудене падна докато открием проблема...
Провери си турботоsources написа:Здравейте от скоро съм собственик на Toyota Avensis T25 2004г. 2.0 D4D 116к.с. комби и вече от скоро и във форума. Започвам от там че когато купих колата колата явно имаше проблем с ABS-a защото при температура под 16 градуса ABS-а явно ''работеше'' защото ми отчиташе скоростта с която се движа и изминато разстояние, но ми светиха VSC + TRC OFF. При температура над 16 градуса не ми отчиташе нито скоростта с която се движа нито изминатото разстояние, но не ми светиха VSC +TRC OFF. Смених ABS-a и спирачната течност (доста трудно намерих със моя номер) вече отчита изминато разстояние и скорост винаги, но при запалване на колата след максимум минута без значение дали е в движение светват VSC + TRC OFF и още по гадния проблем не знам има ли връзка при по продължителен завой на дясно колата сама ускорява рязко !!! Гася я в движение и пак веднага на контакт за да спре вдигането на оборотите защото отиват на 5000 чак ако съм на свободна!!! Моля ви помагайте. Има ли някой идея дали може да е свързано с ABS-a ?
Мерси предварително.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта