► Виж съдържание
Не знам що така е при Х.дай - 10х.км ми се струва прекалено - та това е сигурно над 5% от общия проектен пробег...
На Нива-та имаше такава пищялка (че и светодиодче), дето пищеше над около 110км/ч ама не гаснеше след 10х.км... Що така - отново не знам 'какво е искал да каже авторът'...
Може би не съм се изразил съвсем правилно - има нужда от пазене/разработка, но при съвременните технологии това става до около 1000км, защото разработката представлява финото напасване на частите...
А при съвременните технологии частите се обработват доста по-точно и фино, съответно този период на разработване е мнооого кратък...
На Нива-та имаше такава пищялка (че и светодиодче), дето пищеше над около 110км/ч ама не гаснеше след 10х.км... Що така - отново не знам 'какво е искал да каже авторът'...

Може би не съм се изразил съвсем правилно - има нужда от пазене/разработка, но при съвременните технологии това става до около 1000км, защото разработката представлява финото напасване на частите...
А при съвременните технологии частите се обработват доста по-точно и фино, съответно този период на разработване е мнооого кратък...
Офтопик
Гледам инструкцията на Хюндай, та започва да ме съмнява информацията този звуков сигнал до 10х.км - да не би да е поради друга причина?:
Разработване на автомобила
Няма нужда от специален период на разработване. Като следвате няколко прости мерки през първите 1000 км, може да по-добрите динамиката, да снижите разхода и да увеличите живота на автомобила си.
• Не форсирайте двигателя.
• Докато шофирате, поддържайте оборотите между 2000 об/мин и 4000 об/мин.
• Не поддържайте едни и същи обороти, било то ниски или високи, за дълги периоди от време. Работата при различни обороти е важна за разработването на двигателя.
• Избягвайте резки спирания, освен при наложителни случаи, за да позволите на спирачките да паснат правилно.
• Не оставяйте двигателя да работи на празен ход за повече от 3 минути.
• Не теглете ремарке през първите 2000км.