Здравейте, някой сменял ли е такава помпа и има ли алтернативи от друг автомобил ?
Разположена е на казанчето с измиваща течност и гледа напред към фара, а другите две помпи се падат в страни към калник .След демонтаж и пълно разглобяване на старата установих, че уплътнението на ел.двигателчето е заминало и е проникнала течност в самия мотор.
Вариант втора употреба мисля, че не е удачен.
за тази става въпрос:
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Headlight ... 1475593534
Помпа за измиване на фарове авенсис Т25
Здравей, точно преди месец си сменях моята помпа. Счупиха ми я след боядисване на предна броня.
Поръчах точно тази, която си дал от линка(същия продавач). Дойде бързо, някъде за около седмица, седмица и половина. Сложих я и работи перфектно. Произведена е в UK. Гледах, че и оригиналната е произведена в UK. Направо я поръчвай за 70 лева. В ТМ Ауто ми казаха цена за около 300, и на други места я търсих и я намерих за около 160 лева. По моргите пак искаха по 50-80 лева.
Поръчах точно тази, която си дал от линка(същия продавач). Дойде бързо, някъде за около седмица, седмица и половина. Сложих я и работи перфектно. Произведена е в UK. Гледах, че и оригиналната е произведена в UK. Направо я поръчвай за 70 лева. В ТМ Ауто ми казаха цена за около 300, и на други места я търсих и я намерих за около 160 лева. По моргите пак искаха по 50-80 лева.
Toyota Avensis 2.2 d4d 2009 Т25
Toyota Yaris 1.3 2008
Toyota Yaris 1.3 2008
Благодаря за полезната информация ще я поръчам тези дни.
Радвам се, че имаш отзив точно за този доставчик.
Радвам се, че имаш отзив точно за този доставчик.
Avensis 2.2 T25
Няма да имаш проблеми с поръчката, праща я с tracking number и можеш да я проследиш кога е пристигнала в BG, че нашите пощи са ... ;)
Единственият "проблем", който имах е че тънкия накрайник на помпата, където се вкарва маркуча, който отива към пръскалките е с малко по-различен размер от на оригиналната помпа. И трябваше да махна пластмасовата щипка на маркуча и направо да го вкарам в накрайника на помпата. И за да е по- здраво захващането използваш, желязното пръстенче, което стяга пластмасовата щипка към маркуча.
Единственият "проблем", който имах е че тънкия накрайник на помпата, където се вкарва маркуча, който отива към пръскалките е с малко по-различен размер от на оригиналната помпа. И трябваше да махна пластмасовата щипка на маркуча и направо да го вкарам в накрайника на помпата. И за да е по- здраво захващането използваш, желязното пръстенче, което стяга пластмасовата щипка към маркуча.
Toyota Avensis 2.2 d4d 2009 Т25
Toyota Yaris 1.3 2008
Toyota Yaris 1.3 2008
За протокола поръчах помпа от
https://www.aliexpress.com/item/For-TOY ... 141f4f71bd
https://www.aliexpress.com/item/For-TOY ... 141f4f71bd
Avensis 2.2 T25
Помпата пристигна работи без проблем, както е споменал колегата аз също махнах пласмасовия накрайник и минах директно на маркич с скоба.
Avensis 2.2 T25