И аз незнам кое е истината вече. До 60 000 ще съм с друга живот и здраве.

И аз незнам кое е истината вече. До 60 000 ще съм с друга живот и здраве.

Ееее, ти направо уби всичко детско в мен! Гледам по книга дават 11 и нещо градско, мислех да го докара до 12-13 макс при нормално каране, но 15-20 ми идва доста в повече от желаното.
 Ееее, ти направо уби всичко детско в мен! Гледам по книга дават 11 и нещо градско, мислех да го докара до 12-13 макс при нормално каране, но 15-20 ми идва доста в повече от желаното.
Точно на този автомат при 120км/ч очакваните обороти ще са около 3000, което е съизмеримо точно и с ръчната кутия, което си е в рамките на нормалното за бензинов двигател.

Здрасти, а пък аз от много близки наблюдения ти казвам точно на такъв авенсис , че разхода в града е около 12/100, в големите студове около 14.До Германия и обратно с трима човека и малко багаж 6,5.
 Явно ще продължавам да търся ръчка, и без това автоматик досега не съм карал. То е ясно, че посоченият разход 10,7 няма как да стане, но 15 и нагоре вече си е цифра, особено ако се кара и с високооктанов бензин. Карам 50 на 50 градско/извънградско, така че разходът също ми е важен.
 Явно ще продължавам да търся ръчка, и без това автоматик досега не съм карал. То е ясно, че посоченият разход 10,7 няма как да стане, но 15 и нагоре вече си е цифра, особено ако се кара и с високооктанов бензин. Карам 50 на 50 градско/извънградско, така че разходът също ми е важен. Освен това при автомата е много важно как е бил поддържан преди това.
 Освен това при автомата е много важно как е бил поддържан преди това.Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта