Браво juri_galev!juri_galev написа:Пишете ме и мен ще уточня до дни какъв период дали ще доида на 6 или на 7-ми през деня за една вечер

Моля, уточнявайте типа на стаите за да можем да направим точна резервация. Единичните са с 1 легло, струват 20 лв на нощувка. Двойните са с 2 единични легла, 40 лв. Има и апартаменти - спалня и хол, мисля че бяха 50 лв, но не съм сигурен за цената.
Ето отново линк към снимките, които съм правил там: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116145
Не се чудете този Авенсис на кого е

Паркинга е по принцип пред комплекса, отвън и е охраняем, с бариера и пазачи с кучета (2 лв такса на вечер), но в единични случаи пускат с колата и вътре в двора. Не знам обаче като сме повечко - дали няма да трябва само на паркинга да си оставяме колите.
Тъй като мястото е на височко - горе е хладно, имайте готовност с топли дрехи. В стаите е топло, във всяка стая има вентилаторна печка. Никога съм нямал там проблеми с топлата вода, просто трябва да се изчакат към 5 минути да тече, за да дойде. Комплекса си има даже и собствен агрегат, така че няма опасност да стоим на тъмно

Пътят до там си е истинско предизвикателство за шофьорските умения