Доволни сме от трите

За тези пари няма да намериш читава Тойота. Тя ще е на много километри и със сигурност съсипана.Novakov написа: Сумата, която евентуално бих отделил е до 6 000 лв. За мен е важна и последваща подръжка, защото съм чувал, че цените за частите на тойота са доста солени!
Дизел или бензин са?
Ако човека искаше пълноразмерен ван, то и аз щях да му предложа или Фиата, или алтернативната Ланча. Но все пак е споменал, че иска по-малък "ван".Iliyа Damyanov написа: С тоя бюджет по-добре още да се разшири обхвата на търсене с цел да се намери нещо което не е пребито откаране. Моето предложение е Фиат Улис . Много добри впечатления имам , тоя ван се прави и с марките Пежо и Ситроен в една и съща фабрика. Дизелите са бонбон с изключение на 2,2 който е френски и с по-проблемна подръжка. 1,9 е фиатски и в класът си се води най-добрия двигател в световен мащаб , 2.0 е френски и също е много добър , 2.4 пак е фиатски и отново е страхотен и безпроблемен мотор както и 1,9 но е и по-лаком конете си искат зоб. С бензиновите не съм наясно.
За първото поколение на модела ли говориш? Ако да, уверявам те, че тази кола е пълен леш. Много, много е зле. Не само АутоБилд са го разбрали и ТЮФ, но и хора от първо лице. Шарана от тези години е същия боклук да не кажа и по-голям. Следващите генерации на модела може и да са ги пооправили, но за тази за която става на въпрос е много зле и колегата, ако не иска да се вкарва в приключение да не се занимава с глупости! Не, че ако избере нещо друго няма да се нашие, но поне риска не е 100%.
Задължително диагностика при дилъра.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 9 госта