Замяна на Data SIM в рутер на автомобил / Wi-Fi рутер в колата / Абонаменти - ОБЩА
erisin es2603c как да пусна 3g интернет
Гледах от сайта на теленор апн настройките понеже картата е теленорска но не става ...може би аз бъркам нещо.... по късно ще кача снимка с настройките които вкарвам аз ...
-
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ако се сложи сим картата на смартфон там също излизат настройките на апн-а. Не знам, ако има активен пинкод и се ползва в такова устройство дали не е пречка. По мигането на модема в зависимост от цвета и такта в упътването му са описани какво значат. Евентуално от там нещо да ти подскаже.
- peterhr
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
- Обратна връзка:
Сигурно ли е, че точно тази навигация поддържа точно този модел USB донгъл?
Не всичко работи със всичко, защото за всеки донгъл си трябват драйвери и реално всяко устойство има списък с кои USB донгъли работи.
Не всичко работи със всичко, защото за всеки донгъл си трябват драйвери и реално всяко устойство има списък с кои USB донгъли работи.
Corolla E17, 2016г, 1.6 CVT
Да сигурно е флашката върви със мултимедията, само че аз ги взех поотделно, проверих и в сайта на производителя и би трябвало мултимедията да потдържа този вид донгъл...
- peterhr
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
- Обратна връзка:
Да не би да е заключен към някой оператор?
На лаптоп може ли да се пусне донгъла?
Връзва ли се оттам към оператора?
На лаптоп може ли да се пусне донгъла?
Връзва ли се оттам към оператора?
Corolla E17, 2016г, 1.6 CVT
В APN настройките имам за попълване следните полета
APN и в полето му е написано фабрично 3GNET
Access number и в полето му е написано *99#
User name полето му е празно
Password полето му е празно
Като дам wifi settings пише no device
APN и в полето му е написано фабрично 3GNET
Access number и в полето му е написано *99#
User name полето му е празно
Password полето му е празно
Като дам wifi settings пише no device
безплатен Wi-fi в колата
Здравейте.
Преди месец си купих Аурис и вчера ми се обадиха от ТМ Ауто да ми инсталират wi-fi интернет, който ще е безплатен за една година. Та въпроса ми, дали си заслужава ?
Различава ли се с нещо от това например да ползвам хот спота от телефона си ? Нямам инсталирана навигация в колата и се чудя, всъщност има ли смисъл от този нет ? След изтичане на безплатния период, колко е месечната такса, мога ли да избирам сама доставчика на услугата и рутера заема ли много място в жабката ?
Като цяло съм настроена негативно, като един излишен разход, но ще се радвам да чуя и мнението на тези, който ползват нет в колите си.
Благодаря предварително
Преди месец си купих Аурис и вчера ми се обадиха от ТМ Ауто да ми инсталират wi-fi интернет, който ще е безплатен за една година. Та въпроса ми, дали си заслужава ?
Различава ли се с нещо от това например да ползвам хот спота от телефона си ? Нямам инсталирана навигация в колата и се чудя, всъщност има ли смисъл от този нет ? След изтичане на безплатния период, колко е месечната такса, мога ли да избирам сама доставчика на услугата и рутера заема ли много място в жабката ?
Като цяло съм настроена негативно, като един излишен разход, но ще се радвам да чуя и мнението на тези, който ползват нет в колите си.
Благодаря предварително
Последно промяна от Akima на 28 Май 2017 19:06, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.Добре дошъл.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.Добре дошъл.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
безплатен Wi-fi в колата
По-добре не го слагай. Аз не съм го ползвал, годишната такса е около 60лв.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
безплатен Wi-fi в колата
Когато си купих колата , сим картата беше на виваком. Сега не знам кой оператор ползват , но след първата година може да се сложи карта на който и да било оператор .
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
безплатен Wi-fi в колата
Май беше 2ГБ/месец на макс скорост и после май 64кб/с или каквато е тарифата. След първата година плащаш, ако искаш. Не мисля, че е заключен към оператор. Място заема малко. По-скоро е "гъзария", отколкото да е много полезно, ако имаш малки деца може да гледат таблета без да си хабиш нета на телефона. 

Ограничените размери на човешкия мозък не пречат на безкрайната човешка глупост!
Auris Hybrid Touring Sports 2016
Auris Hybrid Touring Sports 2016
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
безплатен Wi-fi в колата
Отивай и слагай. Аз също имах безплатен нет. Слагат ти един 4G рутер с карта на Виваком. Като ти изтече годината можеш да си сложиш каквато искаш карта. Вивакомската ако не решиш да я продължиш сама ще спре да работи по някое време. Удобно е, защото всички в колата могат да използват интернет без да точат от твоя на телефона, нито да ти пада батерията от цялата история. Нищо не губиш - само печелиш.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
безплатен Wi-fi в колата
А какво ще стане ако си сложиш твой си модем с твоя карта в едната запалка? Дали ще излезе по-евтино?

- JulianoG
- Получена благодарност: 2 пъти
безплатен Wi-fi в колата
По-евтино от безплатно инсталиран фабричен модем с рутер, идващ с безплатен интернет за 1 година? Без обвързване с договор.