Замяна на Data SIM в рутер на автомобил / Wi-Fi рутер в колата / Абонаменти - ОБЩА
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Замяна на data sim в рутер на автомобил
И мен ме вълнува този въпрос, тъй като след 3 месеца става 1 година. Дата сим имам от Глобул, който си го плащаме така или иначе....
Като е толкова лесно сменяй картите, настройките ще си ги дръпне автоматично от сима, предварително махни пин кода от друг телефонvesodimov написа:Akima, устройството изглежда точно така.
Лепенката, която са ми сложили, се маха и слага много лесно и не остават следи. Под това капаче е СИМ картата. Освен това черния капак, на който пише Toyota, също се маха лесно, но под него има вградена кутия, захваната с болтчета. Ако искате мога да я снимам. Като се прибера в къщи ще заменя картата с моята и ще докладвам за резултата. Логиката ми е, че името и паролата, което са ми дали, е за самия рутер и трябва да е същото и при смяна на картата.
Надявам се довечера да споделя добри новини.![]()
vodafon, аз имам закупена data sim от Мтел с добри параметри. И не ми се иска тя да стои, а аз да плащам допълнително. Аз като карам интернет не ползвам. Дечурлигата се забавляват. А доколкото покритието - колкото - толкова ...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Мамка им какво зарибяване пада с този интернет
biggrin.gif
В колата рядко ми трябва интернет, а като ми потрябва - включвам телефона..
В краен случай ако се тегли нещо по-голямо ползвам таблета с дата-сим.. И телефона и таблета работят и като точка за достъп - ако искам мога да шерна връзката...

В колата рядко ми трябва интернет, а като ми потрябва - включвам телефона..
В краен случай ако се тегли нещо по-голямо ползвам таблета с дата-сим.. И телефона и таблета работят и като точка за достъп - ако искам мога да шерна връзката...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Предимството на тази джаджа е , че уж има по-добър обхват от останалите. Дали е така - не знам , но наистина връзката е доста стабилна. Все пак е нещо излишно , за което предварително трябва да питат . Реално са ми сложили текстилни стелки , тази wi-fi щуротия , някакви си мрежички за багаж и аларма , които въобще не ми трябват. Всичките са над 1000 лв и са подарък. 

Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Айде на интернетаааааааааа
Махате холограмната лепенка, капачето под нея и вадите картата /внимавайте за посоката на слагане, че аз обърках и щях да прееб@ рутера/. Слагате вашата е сте готови. При мен с Мтел-ска тръгна от раз !
Черпя всички с безплатен интернет. Паролата на рутера е ***********
Поздрави на всички !!!

Махате холограмната лепенка, капачето под нея и вадите картата /внимавайте за посоката на слагане, че аз обърках и щях да прееб@ рутера/. Слагате вашата е сте готови. При мен с Мтел-ска тръгна от раз !
Черпя всички с безплатен интернет. Паролата на рутера е ***********

Поздрави на всички !!!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Честитоvesodimov написа:....
Черпя всички с безплатен интернет. Паролата на рутера е ***********![]()
Поздрави на всички !!!

Я, тя паролата ти съвпада с моята - 11 звездички

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Добре, че vodafon ми напомни да си махна паролата предварително. Щях да се озоря доста иначе ...
-
Мнения за Corolla E170 (2013- )
Офертата мисля, че е към 120 лв на година, ако искаш да преподновиш. Трафика е 2000 MB на месец. Би трябвало да има опции за договорки, най-малкото винаги можеш да отидеш в магазин и да ти направят друга оферта с нова карта за рутера. Но, все пак по-евтина годишна такса от 120лв като гледам няма никъде оферти, освен, ако не минеш на 2-годишен договор.
Последно промяна от Akima на 10 Юли 2016 17:02, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.
- MapokaHeTc
- Благодарил/а: 2 пъти
Да, изглежда 120 лв. на година за 2 ГБ звучи доста добре като оферта.
Като имаш предвид и че не е на твое име и не се занимаваш с глупости допълнителни.Това ще да е.
А във Виваком ли се плаща или при дилъра?
Като имаш предвид и че не е на твое име и не се занимаваш с глупости допълнителни.Това ще да е.

А във Виваком ли се плаща или при дилъра?
Последно промяна от Akima на 09 Юли 2016 12:07, променено общо 1 път.
Причина: Правопис.
Причина: Правопис.
Ти са.... мене ужаваш ли ме... 

-
На мен ми казаха като ми наближи годината направо с тях да говоря (ТМ Ауто). За сега ми се струва, че интернета е напълно задоволителен. Все пак, не ти трябва да теглиш филми, музика и гледаш с часове YouTube на телефона. Но, докато караш, просто ти светва на екрана, че имаш нов имейл, app-овете на телефона се ъпдейтват автоматично (като е свързан към Wi-Fi), ей такива глупости. Скоростта и покритието също са прилични.MapokaHeTc написа:А във Виваком ли се плаща или при дилъра?
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Обратна връзка:
Рутерче с карта е нета. Аз моята карта я разкарах след като изтече първата безплатна година. Картата беше на Виваком. Сега съм с карта на Теленор и работи чудесно. Можеш да си управляваш настройките на рутера ако ти се занимава.
Обслужването ще ти е в порядъка на 200 лв, според мен.
Обслужването ще ти е в порядъка на 200 лв, според мен.
erisin es2603c как да пусна 3g интернет
Здравейте колеги. Имам тойота рав4 2004 година.
Преди няколко дни си взех мултимедия с възможност за 3G интернет но не знам как да го пусна. Имам си
3G usb dongle и сим карта, но като ги включа няма никакъв ефект. В настройките на мултимедията има опцията APN, но незнам какви настройки да направя.
Преди няколко дни си взех мултимедия с възможност за 3G интернет но не знам как да го пусна. Имам си
3G usb dongle и сим карта, но като ги включа няма никакъв ефект. В настройките на мултимедията има опцията APN, но незнам какви настройки да направя.

В нета илиза следната информация за този модел:
Support3GInternet, support extral USB Dongle: WCDMA,EVDO,TD-SCDMA.
Провери дали твоят 3G поддържа някой от тези стандарти.
Support3GInternet, support extral USB Dongle: WCDMA,EVDO,TD-SCDMA.
Провери дали твоят 3G поддържа някой от тези стандарти.
Да, потдържа WCDMA.. но идея си нямам какво да правя... и по лошото е , че няма и къде да в закарам колата да я направи някой който разбира...
П.П. Между другото, гледах клипче как пускат интернет на същата мултимедия със подобна флашка... и там просто изчаква малко и си излиза индикатора за обхвата на мрежата и си джътка из нета... а при мен няма такова нещо... неговата флашка свети с постоянна светлина ,а мойта премигва...ако ще ви помогне мога да снимам менюто на apn настройките от мултимедията
П.П. Между другото, гледах клипче как пускат интернет на същата мултимедия със подобна флашка... и там просто изчаква малко и си излиза индикатора за обхвата на мрежата и си джътка из нета... а при мен няма такова нещо... неговата флашка свети с постоянна светлина ,а мойта премигва...ако ще ви помогне мога да снимам менюто на apn настройките от мултимедията
-
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
На кой оператор е? От сайта на оператора може да се видят настройките.