AVENSIS T25 2.2 150hp Check engine лампата светна
Здравеите колеги. Светна лампата на check engine. Със нея светнаха още две лампи. Лампата за тракшъна и още една лампа VSC която мисля че е равносилна на ESP.Проблема е че съм на остров и тук няма добри сервизи. Ако можете помагаите моля със насока какво може да бъде.
Последно промяна от Nito на 08 Мар 2017 22:45, променено общо 1 път.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
AVENSIS T25 2.2 150hp ABS лампата светна
Ами поръчваш кабелак и четеш грешката...
Не съм сигурен дали на Т25 АБС може да си каже кода с кламер....
Не съм сигурен дали на Т25 АБС може да си каже кода с кламер....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
а какъв точно кабелак да поръчам. чувал съм за едни ОБД букси в ебеи работещи с блутууд. но пробвах с една такава и не сработи. ако можете да ми кажете какъв кабел със сигурност работи за да го поръчам ще бъда благодарен
- Freedom
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Скоро имаше колега с подобен проблем - http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=23&t=32022
Благодаря Freedom. Линка които ми прати ме насочи много правилно и проблема е решен. ЕГР клапан почистен и лампите угаснаха. 0 лева за ремонт.Незнам ако бях отишъл в сервиз колко щеше да ми струва.
Искам още да кажа че форумите са точно за това - със взаимна помощ които има желание и не го мързи да спестява по някои лев. Би било чудесно ако нямаше исказвания от рода на "може и да стане с кламер" или "някои и да знае какво трябва да направи да доиде да ти го смени ли?"
Този форум е страхотен и аз се радвам че съм собственик на тоиота(много съм доволен от колата) просто хора ако не искате да помагате няма нужда и да нападате
Благодаря на всички
Искам още да кажа че форумите са точно за това - със взаимна помощ които има желание и не го мързи да спестява по някои лев. Би било чудесно ако нямаше исказвания от рода на "може и да стане с кламер" или "някои и да знае какво трябва да направи да доиде да ти го смени ли?"
Този форум е страхотен и аз се радвам че съм собственик на тоиота(много съм доволен от колата) просто хора ако не искате да помагате няма нужда и да нападате
Благодаря на всички