Щом основното е градско - значи всичко е ОК - яриса е идеалният автомобил

Дали можеш да излизаш извън града с него - можеш... Е, няма да е удобно както с по-дълъг и комфортен автомобил, но можеш....
И аз съм на това мнение, но главната му причина за нов автомобил е най-вероятно той да има Н1 сертификат и да може да се възползва от всичките му ползи, както е написал.
Това със сигурност го направи. Няма да ти откажат, особено ако те видят, че си сериозен и реален купувач. Ще може да го караш часове наред, ако искаш.
А пък, ако си мислиш за C-HR, то по-добре да помислиш да RAV4 хибридJulianoG написа:Много сходни цени, няма що. Разликата при еднакво оборудване е над 10 000 BGN или 30%+. А и ако минеш на Аурис, по-добре направо на C-HR (като мен). Там вече разликата е малка в %, макар и пак да е около 10KBGN. Или почти два нови Яриса.
Не те знам къде и какви цени гледаш, но цената на Ярис хибрид започва от 29 730 лв., а на Аурис хибрид от 37 990 лв. Разликата е малка според мен за 2 различни класа автомобили, обем на двигател, мощност и много малка разлика в разхода на гориво. Ако на мен не ми вярваш попитай, чичко Тойота да ти каже!JulianoG написа:Много сходни цени, няма що. Разликата при еднакво оборудване е над 10 000 BGN или 30%+. А и ако минеш на Аурис, по-добре направо на C-HR (като мен). Там вече разликата е малка в %, макар и пак да е около 10KBGN. Или почти два нови Яриса.
А как е кара първите 1000 км.? Пробва ли е колко може да вдигне? Само питам, защото не зная този двигател да гори масло при правилна експлоатация. Е то зависи и на колко км. ти е колата. С това моторче, ако си над 200 000 е нормален този разход предполагам.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 5 госта