Загуба на антифриз
Загуба на антифриз
Защото днес като карах и като загря на нормалната температура отворих капака и гледам от обезвъздушителя пак съска и прави малки балончета
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Загуба на антифриз
Колегите от форума няколко пъти ти казаха какво да правиш.Вместо да питаш повече,вземи си потърси читав майстор из Русе щото утре вече може и да не мажеш да я караш.
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
Загуба на антифриз
Ами днес ходих и ми замериха газовете накараха ме дс вляза в колата и да дам 1500 оборота а те отвориха капачката на разширителния съд и там с някаква машинка нз каква замериха и не се е променял цвета , а за обезвъздулителя беше си заминал о пръстена вътре за това е излизало въздух и правеше балончета
Загуба на антифриз
Здравей колега,
Как изглеждаха балончетата при теб, големи на излизащи на моменти или малки излизащи постоянно?
Как изглеждаха балончетата при теб, големи на излизащи на моменти или малки излизащи постоянно?
Загуба на антифриз
Ами бяха мънички и съскаше но беше си заминал о пръстена нямаше го сменихме го и сега вече нямам този проблем
Загуба на антифриз
Да попитам и още нещо така като сте по запознати.
Като вдигна 80 и като превключа на 5 скорост мотора се тормози иска по голяма скорост и се оправа дали при някой е така или е пак някакъв проблем при мен само
Като вдигна 80 и като превключа на 5 скорост мотора се тормози иска по голяма скорост и се оправа дали при някой е така или е пак някакъв проблем при мен само
Загуба на антифриз
А също така и друго като превключвам от първа предавка на вторав повечето случаи лоста излиза със сила от първата незнам на какво се дължи