Stundji i Elitza na Euro Vizia!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Stundji i Elitza na Euro Vizia!

Мнение от Japanese_fever » 20 Мар 2007 06:12

http://www.escforever.com/charts.html

Slu6ah mnogo pesni, no na6ata e unikalna ne go kazvam ot stranata na bulgarin biggrin.gif , a ot stranata na muzikant! tongue.gif

Песента "Вода" на Стунджи и Елица наистина има много як ритъм и комбинация на глас и удърни инструменти с лек фон наистина е нещо уникално

Сръбската песен има заряд, но певицата няма много добра визия и и и трябва повече мощ. Много ми прилича на една песен на Гергана или Анелия.

Гръцката песен също ме кефи, а певецът малко пунтира Рики Мартин. :grin:

МАкедонската песен ми звучи на сръбска естрада.

Поляците бият рибата с някакво R&B :cool:, голем смех и някакъ мургав "поляк" рапира. :super:

Чехите забиват рок, но нЕмат шанс с тази песен.

Еврейчетата звучат като руска хумористична естрада. :D

Хърватите ме кефят китарата и гласа са ми слабост като комбинация. И как миксират хърватски с английски, якооооо ... :super: :super: :super: Обаче китариста пее по-добре от вокалистката. :D

Украинците бият рибата с този немски и са много смешки - нЕмат шанс :(

Черногорците вървят, готино звучене имат. Как се уплаших, че разбирам черногорски, а после се усетих, че е сръбски. :grin:

Унгарците забиват Смуууут Джееееез, с тая песен мисля, че не биха направили впечатление, отколкото с един маджарски танц с цигулки, ама проста им работа такъв богат фолклор имат ... тц....тц .... :smirk:

Унгарците да се поучат от румънците. :p

Турците са О.К., но не знаех, че има в английксия глагол needing :shocked:

След прослушването на балканските народи и някои около тях мога да кажа спокойно, че СМЕ ФАВОРИТИ. Такова уникално и нестандартно звучене като нашата песен никъде не срещнах. Има автентичност точно, защото е фолклорно, а ритъма + чистия равен глас много яко пробива. :yes:
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: Stundji i Elitza na Euro Vizia!

Мнение от Japanese_fever » 20 Мар 2007 06:22

DJ Bobo zabiva za Switzerland. w00t.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Публикувай отговор