Здравейте.Имам нужда от помощ.
Как се сменя крушка на предния плафон на купето на RAV4 XA30 2007?
Нещо не мога да демонтирам цялото тяло,за да сменя крушките. Едната лампа не светеше и реших да погледна как изглежда работещата.
Завъртях я и тя падна между плафона и тапицерията на тавана. Явно, който е пробвал преди мене е направил същото.
Та,огледах конзолата,видимо би трябвало да излезе лесно,но....нещо не ми се получава.
А ме е страх да не счупя нещо.Изглежда,че фасунгата на крушките не е обичайна,а се монтира отгоре на платката.
Помогнете?
RAV4 XA30 2007 - Смяна на крушка на плафон - монтаж и демонтаж ?
Последно промяна от Akima на 02 Фев 2017 13:25, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 100 пъти
- Получена благодарност: 179 пъти
Добре дошъл,Радослав.
Съветвам Ви да се запознаете с всички важни теми и да научите десигнацията на автомобила си.
Чичо Kiki ще ви разкаже от първо лице как става - аз само ще ви напиша каквото написах и на него.
Предполагаме, че това е автомобила - не сте предоставили VIN:
Диаграма:
Снимки:
В заключение:
Държи се на 4 щипки - дърпайте здраво - вижда се къде са.
Ако счупите нещо новият ви най-добър приятел е колегата от тази тема - http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=11597.
Поздрави.
П.С. Считайте се за ориентиран - следващи питания да са оформени с данни за колата по образец.
Съветвам Ви да се запознаете с всички важни теми и да научите десигнацията на автомобила си.
Чичо Kiki ще ви разкаже от първо лице как става - аз само ще ви напиша каквото написах и на него.
Предполагаме, че това е автомобила - не сте предоставили VIN:
Плафон:01/2007 TOYOTA RAV4 (ALA30L-AWFGXW)
ATYPE G EUR LHD 2ADFHV DCRL MTM 6F
► Виж съдържание
► Виж съдържание
► Виж съдържание
Държи се на 4 щипки - дърпайте здраво - вижда се къде са.
Ако счупите нещо новият ви най-добър приятел е колегата от тази тема - http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=11597.
Поздрави.

П.С. Считайте се за ориентиран - следващи питания да са оформени с данни за колата по образец.
Благодаря за бързата реакция. Ще пробвам при първа възможност