бях в още в София и да бях изминал няколко километра максимум..., после карах по магистралата, после градско, междуградско, изминах около 300км ама в началото го направи проблема и после беше ОК. Днес пак карах около 100км, предимно градско и междуградско и няма така и не го направи проблема, всичко точно... и качвам скриншоти на data list-a , всичко което има като стойности:
абе има нещо при инициализацията което не правя както трябва. Значи последния път инициализацията я правих два пъти (като се пробвах да оправя луфта), какво ми направи впечатление... нали от от стъпка 3 ме пита коя част е сменена и аз избирам "clutch actuator" после тръгва инициализация която май е 10 секунди при изключена от контакт кола и после без да чакам много включих на контакт и цъкнах "next" за "learning" които е 40 секунди, докато се отброяваха 40 секунди започна да се чува звук как актуатора изрежда всички скорости, и на мен от тука ми светна, че това е грешно и всъщност първо трябва да изчакам да се изредят всички скорости при инициализацията и и тогава да направя "learning" и затова я направих още веднъж с пауза от 20/30 секунди между стъпките...
Реално наистина има някакво забавяне някъде, може би това което казваш като трети вариант ми звучи най достоверно..., искрено се надявам че блока няма проблем...

утре пак ми се очертава да карам около 100км. ще пиша имало ли е проблем или не..., просто за сега нищо няма да барам да инициализирам пак просто ще наблюдавам...
Наистина много благодаря за помощта..., за сега още малко ще го мъча и в краен вариант може да дойда до Пловдив някой уикенд, то така или иначе няма как да не почерпя.