ПП Нещо и аз взех да се навивам за хибриден Ярис,ама още ми миришат краката.............. . Ама не казвайте на колегата Boz.
Весело посрещане на всички колеги.
А,вписва се,вписва се.Когато работиш във българска фирма за средна българска заплата и семейството е двучленно идеално се вписва.Твоя аршин е немски,затова така казваш.И аз съм из немско,ама си ползвам българския аршин.Мога и немския да ползвам,ама дъщерята от 4-5 години ползва английски аршин.Та понеже не можем да си уеднаквим мерните единици у дома стигнахме до извода че Яриса е идеалната семейна кола.Иначе за британското кралско семейство идеалната семейна кола била Ролс-Ройс.prius 3 написа: @nowyaris,
Суетата и лакомията ги коментираш ти и в същото време искаш да не се коментират?! Странни взаимно изключващи се неща искаш!
Когато семейството ти се увеличава и живееш с него, домашните любимци също са се увеличили, не ходиш на работа, а работиш от вкъщи е съвсем нормално да ти стане тясно и да искаш да се разшириш. Предвид горните неща и с колите е така, но малко по-различно. Написал съм ти го по-горе. Зависи и от размерите на човека, а не само от колата. Яриса може да е всичко, но по никой стандарт не се вписва, като семейна кола. А и е семейна, когато се ползва от всички членове на семейството... ;)
П. С. Ние празнуваме Нова година, а не Силвестър. Св. Силвестър се празнува на 02.01. Може пък да си католик и затова така...
Весело посрещане на Новата година на теб и всички колеги! Нека бъде по-добра за всички!
Преди години купих зимни гуми във време, когато се бях охарчил, взех едни Тигри, че боклук от класа- ясно, ама на снега и леда се държаха прилично. Понеже едната се деформира на втората седмица я заведох на рекламация, но търговеца не пожела да се занимава. Както и да е, пролетта беше свалена и се очакваше да бъде хвърлена, но я прибрах. Есента попаднах случайно на един щанд за материали за рапарации на гуми и взех каквото трябва, че и опънах отвътре един бандаж, на баланса 150 г. олово и таз гума стана задна. Не само че я закърпих здраво ами и от инат реших да я експлоатирам докато се съдере до последно- то беше ясно, че само един пробив и отива на боклука.nowyaris написа:...ПП.Апропо,въпреки смешно ниската си цена,ПЕТЛАСС ще излязат читави зимни гуми.Просто споделям.
Така е.Пълно щастие няма.Понеже на 23.12.вечерта стоях в автобуса на унгарската граница 9 часа и като стигнахме в София късно след обед на 24.12 вече нямаше автобуси за Русе и карах Бъдни вечер с чужди хора,а не със семейството твърдо съм решил още като се върна в Линц след празниците да си купя кола.Ясно е че ще е Тойота,обаче там основно са дизели и ги продават след десетата година и след 230 хиляди километра-модела е без значение.И им искат едни много здрави пари на тези които са с австрийски преглед.Така че всяка информация за дизеловите двигатели на по десетина години и на по двеста хиляди /сигурни/ ще ми е от неоценима полза.Какво да гледам,какво да слушам,какво да проверявам,кой точно двигател.....Другото не ме вълнува-то си е като на бензиновите.Около мене има 2-3 Авенсиса 2002-2004 дизели на по двеста и няколко хиляди,с преглед,ама им искат между 3 и 5 хиляди и пустия му страх.... Мен в Линц кола не ми трябва,ще я ползвам само за да си идвам до Русе.- десетина хиляди на година.
Скъп е като вариант.Не мога все още да се сафирясам след годините следване в Лондон на фармацевтката.Отделно дето мисията с пререгистрацията на български автомобил в Австрия е почти невъзможна и доста скъпа.А няма как да го карам с българските номера там-ще ме хванат и такъв сух секс ще ми теглят....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта