Газов инжекцион за директно впръскване D4
Газов инжекцион за директно впръскване D4
Колеги трябва ми спешно информация. Интересувам се от доста време и разбрах, че вече има възможност да се монтира газов инжекцион на моделите на Тойота Авенсис 2.0 бензин 147кс., които са VVTI- D4D. Открих в София една фирма "PRO GAS", която монтира газов инжекцион на двигатели 1AZ-FSE, но искам освен с тях да се консултирам и с вас, а най добре с колега който вече е монтирал такъв инжекцион на неговия автомобил. Да сподели как се държи автомобила, има ли някакви проблеми след монтажа и др. такива. Благодаря предварително на всички отзовали се на темата.
Инжекцион за директно впръскване D4D
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
А нещо по въпроса? Моля колеги да не изпадаме в празнодумие. Ако някой може да сподели информация и опит да пише.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Във форума със сигурност няма колега , който да е монтирал газово точно на този двигател. По-добре пиши в offroad форума , там са по-отворени към експериментите.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Директните инжекциони на митсубиши фолксваген рено и тойота не работят само на газ без това да им повреди инжекторите ! Има разни видове газови инжекциони които съвместяват работата на бензин и газ едновременно тоест винаги впръскват и бензин за да охлаждат бензиновите инжектори.
Човек и добре да живее умира .......
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 169 пъти
Здравей колега и аз се интересувам от същото .И аз четох за тях .Ти качи ли я вече или още изчакваш а ако вече си я качил пиши доволен ли си или не ?