Авенсис 4D4 забиване на муцуната при 2500 об.
-
Здравейте колеги,до скоро карах Митсубиши,но реших да мина на Тойота (Авесис 4d4,20005г,2000³см,116к.). Посъветваха ме така,така и направих. Та...нормалното за България е когато си купуваш кола,да се позаитересуваш от модела-дефркти,консумативи,отзиви и т.н.Грешката при мен беше, че не попрочетох за дефектите на модела.Тоя модел имал малко проблеми със скоростната кутия,а по точно при 5-я зъб,но това не е проблем-с още 300-400 лв и се решават проблемите. Имам един такъв въпрос към колегите с по голям опит-има едно забиване на муцуната на колата при около 2500 оборота на 3-та и на 4-та предавка. Не го прави постоянно,а когато си поиска. Между другото шифьор с малък опит няма да го усети.От къде да започна да търся проблема,ако има такъв?
Здравей !
Някъде из форума бях чел че може да го прави от не почистен EGR.Също така сменял ли си горивен филтър?
Някъде из форума бях чел че може да го прави от не почистен EGR.Също така сменял ли си горивен филтър?
Toyota Avensis 2.0 D4D Wagon CDT250L-AWMEYW 10/2005
- lederman
- Получена благодарност: 1 път

Този пост е направо виц и гледа напред в бъдещетоmilen_zhelev написа: Здравейте колеги,до скоро карах Митсубиши,но реших да мина на Тойота (Авесис 4d4,20005г,2000³см,116к.). Посъветваха ме така,така и направих. Та...нормалното за България е когато си купуваш кола,да се позаитересуваш от модела-дефркти,консумативи,отзиви и т.н.Грешката при мен беше, че не попрочетох за дефектите на модела.Тоя модел имал малко проблеми със скоростната кутия,а по точно при 5-я зъб,но това не е проблем-с още 300-400 лв и се решават проблемите. Имам един такъв въпрос към колегите с по голям опит-има едно забиване на муцуната на колата при около 2500 оборота на 3-та и на 4-та предавка. Не го прави постоянно,а когато си поиска. Между другото шифьор с малък опит няма да го усети.От къде да започна да търся проблема,ако има такъв?

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
-
Не съм сменял нищо от консумативите на колата. Направи ми впечатление когато се прибирах към дома ми,когато я купих. Ще я обслужа и ще обърна внимание на EGR-а. После ще пиша пак какво се случва