Ключове & имобилайзери
-
Ключове & имобилайзери
Хора, и аз имам подобен проблем. Смених батериите на дистанционното и сега колата - Авенсис 1999г. 2.0 3S-FE може само да се заключва... Отключването не се получава :(
Ключове & имобилайзери
Привет на всички,
искам и аз да споделя моите несполуки с добавянето на ключ. И така купих ключ с електроника от китайците, след като пристигна нарязах острието, за да може да отключва вратите. След това пробвах какви ли не комбинации от описаните в форума за добавяне, но нищо не сработи. Купих кабел ( пак от китайците ) изтеглих Techstream с идеята през самата програма да добавя ключ, но изобщо не ми излиза меню за имобилайзера.
Ако някой има някакви идеи моля да го сподели.
П.П. Колата е Тойота Корола 2.0 Д4Д 2005г.
искам и аз да споделя моите несполуки с добавянето на ключ. И така купих ключ с електроника от китайците, след като пристигна нарязах острието, за да може да отключва вратите. След това пробвах какви ли не комбинации от описаните в форума за добавяне, но нищо не сработи. Купих кабел ( пак от китайците ) изтеглих Techstream с идеята през самата програма да добавя ключ, но изобщо не ми излиза меню за имобилайзера.
Ако някой има някакви идеи моля да го сподели.
П.П. Колата е Тойота Корола 2.0 Д4Д 2005г.
Ключове & имобилайзери
Да вдигна и аз темата.
И аз като колегата над мен си намерих оригинален клю, поръчах и нарязах китайска кутийка.
Успешно подкарах дистанционното на централното, но така и не успях да го накарам да пали. Пробвах всички комбинации из нета.
Сега се чудя дали Techstream може да ми помогне. Има ли някой колега в София, с някакъв опит в Techstream, който има желание да пробваме? Пък ще мисля как да почерпя
Колата е Ярис 2007, дизел
И аз като колегата над мен си намерих оригинален клю, поръчах и нарязах китайска кутийка.
Успешно подкарах дистанционното на централното, но така и не успях да го накарам да пали. Пробвах всички комбинации из нета.
Сега се чудя дали Techstream може да ми помогне. Има ли някой колега в София, с някакъв опит в Techstream, който има желание да пробваме? Пък ще мисля как да почерпя

Колата е Ярис 2007, дизел
Subaru Legacy B13 H6
Toyota Yaris D-4D SOL 2007
Nissan Primera P10 GA16DE
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Ключове & имобилайзери
Колега virtual видях, че си ми писал на лични но системата не ми позволява да пращам съобщения.
Та по моят казус.....техстрийма не ми свърши работа, понеже е някакъв евтин вариант и явно не може да се използва пълния капацитет на програмата. Отидох при ключар който ми програмира чипа. А дистанционното така и не успях да подкарам.
Та по моят казус.....техстрийма не ми свърши работа, понеже е някакъв евтин вариант и явно не може да се използва пълния капацитет на програмата. Отидох при ключар който ми програмира чипа. А дистанционното така и не успях да подкарам.
Ключове & имобилайзери
Не. Точно това се опитвам да направя.
Subaru Legacy B13 H6
-
- Получена благодарност: 1 път
Ключове & имобилайзери
Здравейте, прочетох всички мнения в тази тема, но така и не ми е ясно какво трябва точно да направя... Затова, ако може някой като на "малоумен" с няколко изречения да ми обясни стъпките за действие ще съм безкрайно благодарен.
Проблемът е, че не ми работи дистанционното на ключа, смених батерията, пак не работи(диотчето не свети)...трябва да търся втора употреба същия ключ, да му взема вътрешността и да обуча заключение/отключване или среща с ключар?Третия вариант е да говоря пълни глупости, просто не мога да се ориентирам какво да направя
. Колата е авенсис 2007.
Проблемът е, че не ми работи дистанционното на ключа, смених батерията, пак не работи(диотчето не свети)...трябва да търся втора употреба същия ключ, да му взема вътрешността и да обуча заключение/отключване или среща с ключар?Третия вариант е да говоря пълни глупости, просто не мога да се ориентирам какво да направя

Т25 Комби 2ADFTV non dpf
- Akima
Ключове & имобилайзери
Ако диодът не свети - явно платката е заминала.
Посетете кадърен автоключар в района, за да ви се размине покупка на нова платка.
Посетете кадърен автоключар в района, за да ви се размине покупка на нова платка.
-
- Получена благодарност: 1 път
Ключове & имобилайзери
При двама ключари ходих, втория успя да поправи платката, сега имам работещо дистанционно на ключа.Обаче ме разочарова с направата на втори ключ, може ли да ми препоръчате ключар в района на София, Пловдив или Пазарджик?
Т25 Комби 2ADFTV non dpf
- Akima
Ключове & имобилайзери
Колегите от София и Пловдив ще се включат с такава информация.
Иначе ви трябва ново острие с кутийка,нов транспондер и старо дистанционно - може и втора употреба.
Иначе ви трябва ново острие с кутийка,нов транспондер и старо дистанционно - може и втора употреба.
Ключове & имобилайзери
Здравейте,закупих Toyota Corolla 2005г.2.0 D4D комби.Закупих колата само с 1 ключ-сив,няма копчета по него, нищо....,какво да направя да не заключвам с ключа колата,че брадясах.Мерси предварително-аларма не ми се слага 

- Akima
Ключове & имобилайзери
Трябва ви ключ с дистанционно - черен.
Не знам как може да си купите кола с 1 вале ключ - дано освен за търговеца сделката да е била изгодна и за вас.
Не знам как може да си купите кола с 1 вале ключ - дано освен за търговеца сделката да е била изгодна и за вас.
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Ключове & имобилайзери
Отиваш в Спекта ауто в Бургас,даваш 500лв. и си готов.galko123 написа:... ми какво да правя...

Тойота РАВ 4 D4D-2002г.