Имам намерение да обслужа една малка Тойота Ярис - 1 000 куб. см. е обема на двигателя, който е бензинов. Смяна на маслото в двигателя, филтрите - маслен, горивен и въздушен. Да сменя ангренажен ремък (не знам има ли такъв или е с верига), успокоител и ролка... Също така ремъка на алтернатора и каквото още работи с него. Времето е такова, че искам - не искам, правя си сметка на разходите! Можете ли да ми подскажете (грубо) за какви пари трябва да си мисля за частите? Труда на майстора е отделно - зависи при какъв ще попадна... Или ще съм доволен, или ще отреже главата до глезените! Имам и други въпроси, но може би в друга тема ще пиша... Омръзна ми да гледам "чек" лампата на компютъра, че свети. Ходя на майстор, изчисти грешката и след два дни тя отново светва. Казват ми, че проблема е в стъпковия мотор... Преди имаше проблем, защото стъпковото моторче не се въртеше, но сега е раздвижено и въпреки всичко, лампата свети!... :( Моля ви за съвети и помощ! Предварително ви благодаря!!!........