Не, аз съм скромен потребител
Просто споделям какво съм виждал с очите си, и какво ползвам... А дали съм подведен - не знам, и честно казано не ме интересува - все пак свещта е дреболия (която може да ти създаде големи проблеми)
Не, аз съм скромен потребител
Оги написа:Има от Малайзия, но не виждам няква разлика освен, че не пише Made in Japan. Яриса върви с такива, горят мн. добре, но все още впечатленията не стават за квалификации.stefo91 написа:...А за Денсо (изкрови) до момента съм попадал само на такива "Маde in Japan" не знам дали се внасят от другъде.
Наличието на такива хора обяснява бума в развитието на китайската икономика
Това ми хареса! Затова има и толкова фалшификати. Пък и Денсо, и Бош вече се правят в Китай... Всъщност това е грешката на западния капитал: изнесе производствата и технологиите в Азия и виждаме резултата. Но пък кой знае, това може и да е стратегията. Мръсните производства там, а новите технологии в северното полукълбо. Засега ще почакаме да видим ефекта...
Само едно уточнение - Азия е също в северното полукълбо.ufer написа:...грешката на западния капитал: изнесе производствата и технологиите в Азия и виждаме резултата. Но пък кой знае, това може и да е стратегията. Мръсните производства там, а новите технологии в северното полукълбо...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта