Съвет за навигация за Rav4 2010
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Успешно поставяне и безпроблемно използване !
Toyota Auris Е15 1.4 D4D 2011
Много мерси човече, като го подкарам, ще пиша в форума и ще кача снимки . Забравих да се похваля, че има и тунер за цифрова телевизия. и се чудя къде да сложа антената, да я прикрия .... 

-
При поръчка на подобна мултимедия няма ли такса мито от Китай?
TOYOTA RAV4 2004 D4D 2.0 116hp
Здравейте колеги,
Успях да подкарам мултимедията и реших в тази тема да пусна малко информация за панелите и захващането им в интериора на Рав 4 трето поколение, в случай че има и други ентусиасти да си свършат работата сами.
Използвах следните инструменти за отварянето на панелите. Китайски са и са много удобни. Щадят пластмасите от нараняване. Панели на таблото с бутоните за аварийни светлини и бутона за 4х4. Панели на централната конзола и подлакътника.
Успях да подкарам мултимедията и реших в тази тема да пусна малко информация за панелите и захващането им в интериора на Рав 4 трето поколение, в случай че има и други ентусиасти да си свършат работата сами.
Използвах следните инструменти за отварянето на панелите. Китайски са и са много удобни. Щадят пластмасите от нараняване. Панели на таблото с бутоните за аварийни светлини и бутона за 4х4. Панели на централната конзола и подлакътника.
Букса за антената! МНОГО ВАЖНО!!!!!
Необходим ви е преходник за антената която се оказа. че е с вграден усилвател и не е необходимо да се купува допълнително устройство за това.
Китайците се опитват да ви го пробутват като много важна опция за радиото.
Антената се захранва от един син кабел на голямата букса, която подава 12 волта АСС!
Необходим ви е преходник за антената която се оказа. че е с вграден усилвател и не е необходимо да се купува допълнително устройство за това.
Китайците се опитват да ви го пробутват като много важна опция за радиото.
Антената се захранва от един син кабел на голямата букса, която подава 12 волта АСС!
По мое мнение, всичко стана добре , просто си иска време. Това устройство може да се управлява от всички бутони на волана ми, който съм постал като снимки малко по- напред в темата.
Има цифров (външен) DVB-T тунер, които работи задоволително, като се има в предвид сигнала които получаваме от цифровите мултиплекси.
Имам още малко проблем с подкарването на навигацията... но работя по въпроса.
Също така искам да подкарам и вградения микрофон на блутута, защото не ми се иска да се надвиквам в колата, когато се наложи да говоря по мобилния телефон!
.
Вградения микрофон не е много ок! Това е масов проблем и при другите производители. Имайте го предвид. За това го предлагат като екстра за си купите външен микрофон.
Аре нема нужда, след като веднуж съм го платил на Тойота.
Иначе устройството мъдра много добре. доста е бързо като андроид и операционна система.
За сега спирам, ако имате нужда от инфо .... питайте.
Има цифров (външен) DVB-T тунер, които работи задоволително, като се има в предвид сигнала които получаваме от цифровите мултиплекси.
Имам още малко проблем с подкарването на навигацията... но работя по въпроса.
Също така искам да подкарам и вградения микрофон на блутута, защото не ми се иска да се надвиквам в колата, когато се наложи да говоря по мобилния телефон!

Вградения микрофон не е много ок! Това е масов проблем и при другите производители. Имайте го предвид. За това го предлагат като екстра за си купите външен микрофон.
Аре нема нужда, след като веднуж съм го платил на Тойота.

Иначе устройството мъдра много добре. доста е бързо като андроид и операционна система.
За сега спирам, ако имате нужда от инфо .... питайте.