toyota corolla Tsport
toyota corolla Tsport
Маслото като за 5к км. изглежда бистро и прави власинка като го стрия между пръстите, но все пак какво имаш в предвид с това "нещо от маслото" ? Благодаря за полезните работи на които ме научи, относно пътища и скорости - добре е да знам че могаНе си ли съгласен!? Имаш спортен модел Тойотка защо да не е в идеални параметри? Защото незнам ама това което сега усещам е че двигателя иска а пс-то сякаш не дава. Тормоз и мой и на машинката според мен.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
toyota corolla Tsport
Ако масло на 5х.км изглежда бистро, и автомобила не се кара на газ, значи маслото не работи/мие
Относно спортния модел -

Относно спортния модел -

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Получена благодарност: 1 път
toyota corolla Tsport
Предполагам това "спортен" идва от T-sport. А относно маслото - предполагам че не стига налягане или температурата му се мери грешно. Най-лесното е да провериш следните неща:Klicey написа:?..спортен модел Тойотка защо да не е в идеални параметри...
- термостат - лифта зависи от температурата, на по-ниска скорост температурата е по-висока и има лифт, на по-висока скорост температурата пада и лифта не работи
- радиатор - изпопадали ламели и т.н., виж по-горе логиката
- лифт болтове - провери за износване, сваля се главата и се прави оглед, можеш и сам следвайки картинките от http://www.newcelica.org/forums/showthread.php?t=314525
- OCV клапани - http://www.newcelica.org/forums/showthread.php?t=250432
toyota corolla Tsport
Много благодаря Skott. И все пак си е "спорт" серия пък сега всеки си има кола на сърце това е моята, на теб твоята предполагам и т.н. нека да не навлизаме орново в порочния кръг на сравнения и прочие. Та, пак благодаря за компетентното мнение !