Имам въпрос касаещ Toyota touch 2 на Corolla. Преди няколко седмици гледах едно клипче за свързване чрез кабел на телефон Самсунг с медията на автомобила и по този начин получаваш огледален образ на дисплея на автомобила и цялото управление на телефона е от дисплея което е много едобно за навигация музика и т.н. Всичко това се случва чрез приложението Drive Link което изтеглих от линк посочен в клипчето. Закупих точно посоченият марка и модел телефон с точната версия Андроид. За голяма моя изненада нещата не се случиха. В линка за теглене на приложението има описание за инсталацията и там описват че трябва да се рутне телефона но аз отидох при едно момче със същата медия и телефон и видях че при него нещата се случват при което ми каза че не е рутвал телефона и нищо не е правил по него. Единсвената разлика която открихме е че софтуера на моята медия е по нов от неговата версия. Та въпросът ми е ако някой е запознат да ме посэветва дали да рутвам телефона или да сменям софтуера на медията на автомобила. Стана твърде дълъг въпроса но мисля че така става по ясно какво ми е питането.
Благодаря за вниманието.