Niakoi da si e razglobiaval antiradara???????????

Аватар
PAKETA_1
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 4 пъти

Niakoi da si e razglobiaval antiradara???????????

Мнение от PAKETA_1 » 09 Мар 2005 22:37

Abe iskam da si razglobia antiradara, da mu udalja jitzite i da mu montiram displaya v tabloto a pak drugata chast da e v prednata reshetka ili v ogledaloto...ili na niakoe drugo hitro miasto...niakoi da go e pravil ili da e chuval za niakakvi idei otnosno vaprosa??? sega prouchvam ...ALTEZZA e napravol negovia hitro ama radar za $500 se prodava s remote display i toi e zakachil main unit-a na sennika i remote display-a na tabloto sas otdelno kopche za on/off na dashborda...niakakvi drugi idei tarsia

El Camino

Мнение от El Camino » 09 Мар 2005 23:08

Ami tochno takawa e i moqta ideq. Ot edna godina zabraniha radar detektorite tuk (w shWabiq) i sega dori e zabraneno da gi prodawash (eBay ili selskite sekond hand westnici). Ta misleh da go sloja w plekciglasowa gutiq otpred na reshetkata, a da go wyrja wytre na radioto deto se wkljuchwa telefona. Malko shte puka samo i nqma da mu gledam displeya, ma shte se kompensira s po golqmata sila na signala.
Kopche za on-off nepremenno, che kato wleze zeleniq w kolata da gleda, da ne mi puka oshte radarcheto. T.e. on shte go wyrja na izhoda na el.antenata na radioto.

Аватар
PAKETA_1

Мнение от PAKETA_1 » 09 Мар 2005 23:14

ok ama ne mojesh li da udaljish jitzite na dispaya i da go zalepish za dashborda....pak drugoto pak da si e v lexiglasova kutia....aba shte vzema da go otvoria moia i da znam koe kak e shtoto sega ideia si niamam

El Camino

Мнение от El Camino » 09 Мар 2005 23:29

Mi kato go otwarqm da mu wzimam signal ot goworitelcheto shte widq dali shte moje da se udylji. To nqma prichina da ne moje, shtoto ne e nekakyw monitoren kabel mi si e mnogo prosto LSD (Haha, LCD se pishe, ma samo LSDta sa mi w tikwata na posledyk tooth.gif punk.gif shutup.gif ).
Interesno shte e, no naistina nqmam zor mai da go prawq, shtoto toq antiradar mai i w BG shte go polzwam ta po dobre da mobile, za smetka na krasiw:).

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 10 Мар 2005 09:41

celia display da go iznesesh s udaljeni jici sigurno ste e malko slojnichko, no po-lesno bi bilo samo visokogovoritelcheto da go iznesesh, kakto El Camino predlaga. to na tvoia radar triabva veche da si mu sviknal koi zvuk kakvo e i ne ti trabva display, az pone na moia gi razpoznavam, edinstvenoto za koeto go poglejdam e da vidia kolko radara zasicha i ot kade, skalata kolko e silen signala i koi band e izobsto ne gi poglejdam, na sluh znam kakvi sa. poprincip che radara da hvasta dobre e hubavo da se instalira vazmojno nai na visoko, za tova instalirane v bronite ne e nai-gobroto reshenie. ako moje da go zavresh v sennika e nai-dobre, ako moje da go navresh v samata tapiceria na sennika. drugoto koeto e, moia radar naprimer ima 2 antenni, predna i zadna, taka che na nego ste triabva da se instalira i v zadnata bronia, no povecheto radari niamat 2 antenna, taka che ti nima kvo da slojish v zadnata bronia, problema ti e che kat antennata e otpred pak chengeto otzad kvo stava togava? sasto taka za lazer da hvanesh ti triabva priak dostap na svetlina do radara che da go zasechesh, vapreki che ot zasichane na lazer osobena faida niama, ako si karal barzo chestitkata ste ia poluchish nezavisimo dali radarati se e obadil.
ta kvito i da gi machish, nai-dobria variant si ostava da si kupish edin Valenite 1, toi ne samo che si ima otdelen dispaly, no i kato radar e nai-dobria, pak i pokazva nesta koito nikoi drug radar niama da ti gi pokaje. prosto V1 niama konkurencia za momenta! btw, V1 struva $400, i ako iskash dopalnitelen display e oste $40, no opredeleno si zaslujava.
->

El Camino

Мнение от El Camino » 10 Мар 2005 10:46

ALTEZZA написа:poprincip che radara da hvasta dobre e hubavo da se instalira vazmojno nai na visoko, za tova instalirane v bronite ne e nai-gobroto reshenie. ako moje da go zavresh v sennika e nai-dobre, ako moje da go navresh v samata tapiceria na sennika.
Altezza, az pyk sym chel, che policaite winagi se celqt w nomera na kolata, koito oswen che e ot reflektoren material e i w mnogo ot sluchaite e i edinstwenata ploskost koqto gleda na pred (samata kola e obtekaema). Ako tam ne uspqwali (primerno ako ima istinski antiradar) se celili drugade.
W tozi smisyl w prednata reshetka bi bilo optimalno.
Wypreki che moq radar uj lowi i ot zad, chestno da si kaja ne znam kakwa e ideqta na towa... wacko.gif . Te kato me swetnat hodi da namalqwai :whistle:

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 10 Мар 2005 11:27

ami ima razlika mejdu tova s kakvo te zasichat, ako e s lazer, toi si e snop lachi svetlina, ako e zad reshetkata e ok, no v broniata(t.e. ot vatreshnata strana na broniata) togava ne bi lovil. inache ostanalite chestoti sa si radio valni, za tiah ne ti triabva priaka vidimost. problema e pri radarite s edna antenna(koito poprincip uj imat 360* pokritie) v tozi sluchai e che ako go instalirash v prednicata, za da hvasta chestoti idvasti otzad bi imalo mnogo smustenia, signala triabva da minava prez cialata kola, ne e kat kogato radara e v kupeto, togava edinstvenite pregradi sa prozorcite.
eto vijte kakvo pishe tuk:

I want a remote too, but I don't want to give up any protection. For the same reason you see high radio towers, the detector antenna needs to be high in the car; it sees over hills better, increasing range.

Mounting down in the grille amounts to a low tower. You also have the problem of traffic ahead blocking the signal. The only time I've seen a grille mount outperform a windshield mount was a case where the detector could look under the truck just ahead. Normally, a high mount has an advantage because it's up where it can see through the windows of other traffic.
->

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 13 Мар 2005 19:04

mite tva koi radar e? onaia kobra deto ti ia podarihme za rojdennia den li? :)

Аватар
PAKETA_1

Мнение от PAKETA_1 » 15 Мар 2005 19:35

ugabuga написа:mite tva koi radar e? onaia kobra deto ti ia podarihme za rojdennia den li? :)
da sashtiat ...mislia da go integriram biggrin.gif

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 18 Мар 2005 07:33

raketke, ti si lud :)

toia star radar... samo moze po-zle da stane, toia radar e na pone 3 godini , i v momenta ne struva poveche ot $40-50, a tezi pari sigurno shte gi dadesh za zici i takiva mi ti raboti ... po-dobre si kupi oshte edin i go slozi na zadniat prozorec, tva sha e nai-iako. :P

i slushai fifi, V1 si e V1, struva less than 2 out-of-state tickets taka chee....

deto vika V35GTR-a, ... my 2 cents
Прикачени файлове
gallery_171_0_38900.jpg
gallery_171_0_38900.jpg (51.55 KiB) Преглеждано 5264 пъти

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 18 Мар 2005 12:02

DEL_SOL_FAN..... Meko kazano.... (vuv dvata smisala) ostavi PAKETATA da slozi po edin radar vuv farovete, ogledalata, jantinte, broniata(predna i zadna) i edin vuv pepelnika za sigunrost. Posle da gi svurze sischkite kum edin 13" CRT monitor vgraden vuv tabloto. Po tozi nachin zamestva V1 i funkcialnosta da pokazva posoka ot kade idva signala.... taka che kato strelnata radara ot Miami, PAKETATA da znaii.... :thumbsup: biggrin.gif tongue.gif

auuuu juji....my 2 cents..
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 18 Мар 2005 23:49

a ti li shte dostavish monitora?? ne se pravi, znam che imash edin tir s takiva v vasheto maze.... ;P

ne be, da se opita ama....posle nali pak shte triaa da si kupuva radar....

akana....

vasko ti si bil mnogo grub be, az tolkova nezno mu otgovorih a ti napravo...
maitap be rolleyes.gif rolleyes.gif

Изображение

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 19 Мар 2005 21:38

DEL_SOL_FAN.... napulno otkrovenno mu otgovorih...hehe
a za monitora... imam.... dva tira vuv mazeto. Ama mai she trebe da gi nosia na bitaka.

:thumbsup:
Shift_Изображение
Supra vs Skyline

Аватар
PAKETA_1

Мнение от PAKETA_1 » 21 Мар 2005 08:04

Razglobih si radar detektora i e malko po slojno otkolkoto si misleh shtoto vsichko e na edna edinstvena platka...mislite li che shte moje da se zapoiat jitzi i da se udaljat taka che da se montirat drugi svetodiodi na dashborda...i olko dalgi mogat da sa jitzite???
DelSolFena i V35GTR molia da se vazdarjat ot mnenia - vie ste mi iasni... :whistle: :whistle: biggrin.gif

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 21 Мар 2005 10:32

PAKETA_1 написа:Razglobih si radar detektora i e malko po slojno otkolkoto si misleh shtoto vsichko e na edna edinstvena platka...mislite li che shte moje da se zapoiat jitzi i da se udaljat taka che da se montirat drugi svetodiodi na dashborda...i olko dalgi mogat da sa jitzite???
DelSolFena i V35GTR molia da se vazdarjat ot mnenia - vie ste mi iasni... :whistle: :whistle: biggrin.gif
abe da li sme ti iasni ili ne e drug vupros.....ama iavno radarite ne sa ti iasni.....

Po princip bi triabvalo da moze da gi udalzish jizite no opredeleno triabva da sa mnogo tunky. Viz ako mozesh da ispozvash da rechem RJ45 cable ako sa mnogo jichkite... ako ne sa chak tolko mnogo.. RJ11,... ama da vidim kvo se kazat expertite.... smile.gif
Shift_Изображение
Supra vs Skyline

Публикувай отговор