Здравейте. Много интересна тема. И аз ще се включа с това, че точно както колегата "Рошко" не ми беше позволено да си взема Аурис-а с "вентилаторните" джанти, понеже в ТМ Ауто-София го нямат (не знам дали по тяхна вина или по вина на производителя, както по-долу сте казали)

но е факт, че просто джантите са трепач, а ние "нямаме право" да ги караме. Това е сериозен минус. Но както и да е, и настоящите, които си избрах ми харесват.
Относно аксесоарите и екстрите имам две питания:
1. Относно страничните огледала - възможно ли е на Аурис 2015 да се сложи автоматично прибиране на огледалата при заключване на колата? Един приятел има "стар" малък Ситроен C3 от 2010 или 11 и огледалата му се прибират автоматично, та се чудех дори и ако не го е имало в първоначалното ми оборудване, въобще има ли такава опция да се добави на подобен Аурис? Парите не са проблем.
2. Относно вградената навигация - не си я взех "straight away" както се казва, защото чувах противоречиви мнения от различни собственици на Тойоти. Питането ми е дали си заслужава? Добра ли е като изпълнение, картите? Моят модул е touch-screen и това ме дразни, просто цъкането на touch-screen в движение е доста трудно от самия шофьор, това също е друга точка, заради която се замислям. И последното е - как стоят нещата с обновяването на картите? Длъжен ли си да ги обновяваш всяка година, и дори да не си, то каква е цената за годишно обновяване, да кажем - на картата на Европа?
Благодаря предварително.