При теб ще да е лентовия кабел на волана. Това поне са симптомите на първо четене.
Проблем airbag-srs система toyota avensis t25, 1.6
vale.pk
Мнение от radev » 15 Мар 2017 23:55
Привет,
И при мен се появи същия проблем, само че грешката е B1901 - до колкото успях да намеря инфо в нета пише за грешка в сензор #1. Кой ще да е този сензор? Човърках и аз под седалките, но без резултат. Колата е била с удар и знам, че имам проблеми с еърбезите, даже този в краката ми го няма, но никога не ми е съветвала лампата. Съмнявам се и аз за лентов кабел във волана. Изгасихме с диагностика, но след известно време пак светва.
Проблемът се появи след смяна на дюза, поне за това колата беше в сервиза. Не знам дали не са човъркали нещо друго
И при мен се появи същия проблем, само че грешката е B1901 - до колкото успях да намеря инфо в нета пише за грешка в сензор #1. Кой ще да е този сензор? Човърках и аз под седалките, но без резултат. Колата е била с удар и знам, че имам проблеми с еърбезите, даже този в краката ми го няма, но никога не ми е съветвала лампата. Съмнявам се и аз за лентов кабел във волана. Изгасихме с диагностика, но след известно време пак светва.
Проблемът се появи след смяна на дюза, поне за това колата беше в сервиза. Не знам дали не са човъркали нещо друго

Toyota Avensis T25 Liftback Face 2.2 D-CAT 177hp, manual
radev
Мнение от hpopov » 29 Апр 2018 17:43
Здравейте колеги,
от скоро съм собственик на корола версо и при мен има горепосочените грешки.
Вярно, че темата е стара, ама исках да попитам колегата пуснал я дали намери и реши проблема?
Човека правил диагностиката ми каза, че проблема е в лентовия кабел на волана, но смяната не реши проблема. В мрежата всички статии говорят за проблем във връзката към пиропатрона на пасажерския колан при грешка B0133.
Някой дали може да даде повече инфо?
За това, ако всеки споделяше начина по който е решил проблема за който е пита тук във форума, щеше да е много полезно за другите.
hpopov
Мнение от radev » 08 Яну 2019 02:12
Някой да се е сблъсквал с грешка B1901 и да е открил къде е проблемът?
Toyota Avensis T25 Liftback Face 2.2 D-CAT 177hp, manual
radev
Обратно към “Електрическа система, навигация, музика”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru