проблем аларма Corolla
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
проблем аларма Corolla
Здравейте колеги. В последно време дистанционното на алармата взе трудно да хваща, дори от разстояние 0,5-1м. Смених му батерийката и на него и на резервния ключ, но без особен ефект. Колата е Corolla 2007 d4d. Понеже съм нов да питам от какво разстояние е нормално да работи, и дали е за сервиз работата?
-
проблем аларма Corolla
Ами монтирана е в сервиза на Тойота с купуването на колата. Даже е останала книжката и.
Последно промяна от longoza на 16 Авг 2016 07:14, променено общо 1 път.
-
проблем аларма Corolla
Да, същата батерия по номер взех от Техномаркет-възможно най-скъпата. И за резервния ключ взех.
проблем аларма Corolla
До преди проблема от какво разстояние ловеше?Предполагам поне 30м права дистанция.Аз бих отишъл в Тойота за съвет.
-
проблем аларма Corolla
Да, така е. До преди седмица си работеше от голямо разстояние. Ще трябва в сервиза да кажат.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
проблем аларма Corolla
Що не си чатите на ЛС?
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
-
проблем аларма Corolla
Колеги , понеже проблемът с алармата се задълбава и вече ми отнема време да отворя или затворя колата от 1 м разстояние, вече мисля да я сменя с нова. Да ми дадете препоръка къде да го направя - в сервиза на Тойота или в друг. От Тойота ми казаха,че ще струвало към 400 лв и пак нямало гаранция. Техника ми разправя че миналата година имало някакъв кран на съседен строеж с дистанционно, който блокирал всички коли и не можели да ги отворят. Другата алтернатива е да сменя апартамента 

проблем аларма Corolla
Сещам, се че преди време колега от форума се оплакваше от подобен проблем и една сутрин не си намери колата. Била е подготвяна за кражбата. Може случая да не е такъв, но е хубаво да се има в прдвид. 

Corolla Liftback 2000г. 4Е-FE GAZ
-
проблем аларма Corolla
Ако не дай боже са я нарочили за кражба, алармата едва ли ще им е препятствие. Преди малко опитах дистанционното на един друг паркинг-работи съвсем нормално.
- babata
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 1 път
проблем аларма Corolla
Преди време, около 2 месеца си сложих на тази фирма, но цифрова аларма, защото такава е за моя автомобил.
http://technoel.net/index.php/2014-12-2 ... ota-canbus. Изпратиха я с "жокер" кое къде се връзва и с мой познат я монтирахме за един след обед. Цената и е 120.00 лв + доставка. Работи с оригиналния ключ и засега нямам оплаквания. Ако решиш да сменяш алармата, вместо апартамента
тази бе на най-изгодна цена и като произведена в България, винаги ще може да се отремонтира при проблем. Но щом на друг паркинг нямаш проблем, предполагам, че няма да се наложи смяната й.
http://technoel.net/index.php/2014-12-2 ... ota-canbus. Изпратиха я с "жокер" кое къде се връзва и с мой познат я монтирахме за един след обед. Цената и е 120.00 лв + доставка. Работи с оригиналния ключ и засега нямам оплаквания. Ако решиш да сменяш алармата, вместо апартамента

поздрави
Димитър
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 126 к.с. 1AD-FTV , 2008
Димитър
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 126 к.с. 1AD-FTV , 2008