П.С. Питам не за друго, а защото скоро мисля да продавам Селиката , та искам да събера малко мнения

Бях се засилил към Хонда Сивик Таип Р FN2 , но още не съм решил, а възможността за 4 врати на Королата ме блазни доста.

Просто има суперчарджър. Няма промяна по спирачките, само оказването е свалено с 3см и по-твърди пружини, а предната решетка е по-дълбока за да има добър въздухообмен. В UК бяха пуснали серия през 2005г, но само с 3 врати, не знам в континентална Европа дали се е продавала 5-вратна версия.maldezzar написа:...1.8 ввтл-и мотор , но 224 к.с.(05-07г.). Някой запознат ли е каква е разликата между двата автомобила , окачването едвакво ли е,спирачките , какво са променили по двигателя ??...
Принципно ги гледах и аз тези в Германия, но намерих в Швейцаря за около 16к. няколко броя. Просто се чудя дали си заслужава, защото ми е ясно, че купя ли я ще си е вечно моя. В България едва ли някой би оценил Корола и то на такава цена. То Сивика Type R FN2 в България има няколко броя и никой почти не ги купува, но пък в "братска" Англия има части за нея колкото щеш. Мой приятел има, покарах я върви прилично, но неговата е стокова.Аз купя ли поне интейк, махане на катализаторите и подменяне на гърнетата и още няколко неща бих пипнал по нея
Не можах да разбера, за коя Корола казваш , че не може да се намери читава за тези пари, феиса ли след 2005г. ??? Че ТС-ки 192 к.с. в Германия има доста и не само там , по Италия също , виж другите са кът и се броят на пръсти, то затова и цените са им такива
И това си го мислех, обаче не ми дават пари в 2 автомобила всичко х2 - граждански,данъци,масла,гуми. Карам по 20/25 к. километра на година в момента и предпочитам да имам 1 автомобил с чисто нови гуми , каран със скъпи масла и примерно на бензин без газ,а два ще ми дойдат множко от към поддръжка.
Нормално, по-лека е и има по-добър старт от Селиката.Win_XP написа:Повярвай ми, имам MR2 Roadster и върви повече от Celica VVTLI, поне до 180-200
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта