Съгласен съм напълно колега....vessonik написа:...Да де, ама в тази "уникална държава" всеки прави каквото си иска
А не трябва да е така....
Просто не исках да съм прекалено рязък

Съгласен съм напълно колега....vessonik написа:...Да де, ама в тази "уникална държава" всеки прави каквото си иска
А не трябва да е така....
Едва ли има закон за това, но ако се затегнат годишните прегледи както е в чужбина, няма да отговори на емисиите за съответния модел и няма да мине прегледа...vessonik написа: Извинявам се, ако счетете намесата ми за неуместна, но всичките тези предлагани услуги не са ли в нарушение на законовата рамка?!
Извинявам се че го споменах като вариант !!! В цял свят се предлагат такива услуги ... ние ли само да не излизаме от " етичната рамка " ?vessonik написа: Извинявам се, ако счетете намесата ми за неуместна, но всичките тези предлагани услуги не са ли в нарушение на законовата рамка?!
Това значи ли, че другите не излизат от етичната рамка? Или излизането от етичната рамка на едни оправдава същото действие на други?steich написа:Извинявам се че го споменах като вариант !!! В цял свят се предлагат такива услуги ... ние ли само да не излизаме от " етичната рамка " ?...vessonik написа: Извинявам се, ако счетете намесата ми за неуместна, но всичките тези предлагани услуги не са ли в нарушение на законовата рамка?!
Не съм сигурен, зависи кои емисии се следят...ЕГРа се грижи за намаляване на азотните окиси и въглеводородите, ДПФа за твърдите частици...slowtraveler написа:- на тест трудно би се хванала такава интервенция...
http://steldiesel.ru/files/avensis2.0cr-servmanual.pdfD_Daniel написа:P0400
Exhaust Gas Ricirculation flow
Утре ще ви преместя мненията в правилната тема за 2AD-FTV и 2AD-FHV двигателите:P0400 Exhaust Gas Recirculation Flow
Причини:
• EGR valve stuck
• EGR valve does not move smoothly
• Open or short in E-VRV for EGR circuit
• open or short in EGR valve position sensor circuit
• EGR valve position sensor
• Vacuum pump
• Vacuum hose connection loose
• Engine ECU
Някой датчик прави беля, трябва диагностика, за да се види къде точно е проблемът.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта