Здравейте колеги,
това мнение ми е първо във форума и не съм много ориентиран, така че, ако темате е в грешен раздел, моля да бъде преместена.
От няколко дни по интересно стечение на обстоятелствата съм собственик на Toyota Yaris 2007, D4D. За момента съм навъртял около 300км на колата, от някои неща съм приятно впечатлен, от други не толкова.
Имам няколко въпроса, на които много ще се радвам, ако някой може да отговори:
1. Шофьорската седалка по някаква причина ми е много неудобна. Няма регулиране във височина, само напред-назад + облегалката. Принципно съм нисък, но явно съм свикнал да карам в странна позиция и седалката, изтеглена максимално назад, пак ми идва доста напред и в същото време ниска. Въпросът тук е от кои модели евентуално мога да "присадя" салон, на който шофьорската седалка да има повече възможности за настройка?
2. Воланът е в доста лошо състояние и като цяло предпочитам да монтирам кожен. Особено в ebay има доста предложения на сносни цени за кожени волани. Въпросът е мога ли да ползвам airbag-a на моя волан, или има разлики между кожения и "не-кожения" вариант? Също така волани от други модели съвместими ли са?
3. Този модел с демпферен маховик ли е или не?
4. Какъв е размерът на чистачките (предни+задна).
Със сигурност ще има и други въпроси, като например, защо двигателя не върви, като за 90 коня на това леко купе, но по-натам
Благодаря предварително.
59495054_10213801828469478_1209714943788580864_n.jpg