Тук попаднах случайно купих си 4х4 кола за зимата, а не бях карал досега 4х4.
И в този форум с запознах с доста хора, който за съжаление не влизат вече, а това е най демократичния форум много харесвам безмислените теми и заяжданици, но вече ги няма Краси..... останаха само споровете колко харчи приус (междудругото забелязвам, че войната се е преместила във фейсбук, което означава че трябва да си направя и ФЕЙСБУК, а се мъча с всички сили да бъда мъж от миналия век, но не става от 15 дни вече съм със умен телефон зарязах нокията). та като всеки семеен мъж на който му е сложен хомота и е развял бялото знаме (поне си го признавам) съм като руснаците при Сталин град то град не е имало, но те не са се предавали и аз така, след редки разправии на масата с жената, кога ще сме нормално семейство и ще имаме семейна кола започнах да гледам обяви като търся бензинова кола да и сложа газова уредба, и както гледам обяви попаднах на една ИЗГОДНА обява, проведох бърз разговор по телефона с колегата РУДОЛФ и купих колата.
На въпрос на Рудолф огледа ли колата, как е мотора му казах: не купих я като кило сирене.
И така сега от 2 месеца нашето семейство има вече 3 коли, но жената не знае, карам си я тайно паркирам си я зад блока, но по далече от входа.
Миналата седмица обаче един приятел ме видя и ме попита дали е моя му казах, че е на Рудолф и ми я е дал да я карам понеже другата трябва да ходи реглаж на предница.
По-нататък ще напиша впечатленията ми от колата.
Лошото е, че ставам ТОЙОТАДЖИЯ, но е по-добре от суБарист.