Starting grid:
1st - IS350
2nd - G35
3rd - Legacy GT
4th - 335i
VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=n9NPmWq_cBY

Aaaaaaaaaaaa - XA-XA-XA-XA-XAAaaaaaaaaa ... laugh.gifV35GTR написа:basicaly the Nissan Skyline V36 OWNS!!!!
tezi vaprosi shte triabva da gi otpravish kam chichkovcite v Japan, shtoto te iavno savsem seriozno si go narichat Skyline, pak bilo to s 4 vrati. btw, tove opredeleno ne e parvata generacia na Skyline det da idva s 4 vrati.Japanese_fever написа:SkyLine?!?Kakuv Skyline e tazi limuzina?
![]()
Ne sum siguren dali G35 Coupe moje da se nare4e Skyline, ama tozi 4 door sedan - skyline, are be.
Kude e Sky-a, kude e line-a?
Aaaaaaaaaa XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXA ...... laugh.gif laugh.gif laugh.gifjamie написа:Е той Ская е тръгнал от кола с която домакинята е купувала зарзаватя !
Ако не е била ГТР модификацията - сигурно така и нямаше да се прочуе.
mnogo razbirash ti!!! pointeresuvai se i shte vidish che povecheto generacii sa bili the "real" skyline za vremeto si!Japanese_fever написа:Aaaaaaaaaa XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXA ...... laugh.gif laugh.gif laugh.gifjamie написа:Е той Ская е тръгнал от кола с която домакинята е купувала зарзаватя !
Ако не е била ГТР модификацията - сигурно така и нямаше да се прочуе.
Az takvoz ne6tu deto ne e GTR ne go priznavam za SkyLine, XAaaa laugh.gif
Inak R34-ta kurti mifki. Samo tq e REAL SkyLine!!!!! i to4ka!
iskash da mi kajesh che tvoia Civic ne go priznavash za Civic shtoto ne e type R, taka li?Japanese_fever написа: Aaaaaaaaaa XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXA ...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Az takvoz ne6tu deto ne e GTR ne go priznavam za SkyLine, XAaaa laugh.gif
Inak R34-ta kurti mifki. Samo tq e REAL SkyLine!!!!! i to4ka!
biggrin.gifALTEZZA написа:
iskash da mi kajesh che tvoia Civic ne go priznavash za Civic shtoto ne e type R, taka li?
ima si Skyline, ima si i Skyline GTR, dve otdelni jivotni. i da, tova gore e Skyline.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост