AE92 kolko cc da sa razpraskava4ite pri 0.6 bar
-
- Обратна връзка:
chuval sam che tia cross-drilled (probitite) diskove mnogo se cepeli zashtoto tia dupki ne sa bili tam kato e otlivan diska i se narushava strukturata
slotted (tia sas vdlubnatinite) sam chuval che vurshat sushto tolkova dobra rabota no sa po-nadejdni. Probvai tiah parvo ako shte smeniash ili sloji dobri originalni.
kato se slaga po goliam disk ne zadaljitelno da se smeniat aparatite. Az naprimer slojih 1" po golemi ot Toyota Paseo kato smenih i skobite koito darjat aparatite. Aparatite sa identichni. Moje i za corolla da ima podoben upgrade.
slotted (tia sas vdlubnatinite) sam chuval che vurshat sushto tolkova dobra rabota no sa po-nadejdni. Probvai tiah parvo ako shte smeniash ili sloji dobri originalni.
kato se slaga po goliam disk ne zadaljitelno da se smeniat aparatite. Az naprimer slojih 1" po golemi ot Toyota Paseo kato smenih i skobite koito darjat aparatite. Aparatite sa identichni. Moje i za corolla da ima podoben upgrade.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ima logika za tezi dupki deto govori6. Az ne sum tursil da 4eta za tqh, no naistina tiq slotted(s kanalite) moje da sa po-izdrujlivi, za6toto nqma probivane na materiala, a samo zasturgvane.
Za diametura na diskovete se oburkah. Iskah da kaja, 4e ako sika da uveli4i trie6tata povurhnost trqbva da smeni aparatite i drugi nakladki su6to. No sega zacepih, 4e moje da se uveli4i diametura, a puk da ostane su6tata 6iro4ina na trie6tata povuhnost(pistata).
Za diametura na diskovete se oburkah. Iskah da kaja, 4e ako sika da uveli4i trie6tata povurhnost trqbva da smeni aparatite i drugi nakladki su6to. No sega zacepih, 4e moje da se uveli4i diametura, a puk da ostane su6tata 6iro4ina na trie6tata povuhnost(pistata).
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
da razbirase 4e 6te trqbva nqma da mi se razmine bez smqna na aparatite no misleh da probvam ot selika ili po golqma toyota neznam dali 6te pasnat ot nqkoq drugaJapanese_fever написа:Da be qsno, 4e originalnite i te sa ventilirani, iskah da kaja da sloji6 ot tezi ratzerskite s dupkite i cepkite.
Ako sloji[ po-golemi po diametur diskove bi trqbvalo da smeni6 i spira4nite aparati, spored men. A te ve4e sa si skupi4ki. Ne znam kolko sa de. biggrin.gif

- Прикачени файлове
-
- h9876h987.JPG (195.63 KiB) Преглеждано 4748 пъти
da smqtam da probvam purvo ot po golqma toyota ako ne se polu4i togava 6te kupq no pri vsi4ki slu4ai iskam da uveli4a diametara,a rabote6tata povarhnost moje da ostane sa6tata (ako sa originalnite aparati)Japanese_fever написа:Ima logika za tezi dupki deto govori6. Az ne sum tursil da 4eta za tqh, no naistina tiq slotted(s kanalite) moje da sa po-izdrujlivi, za6toto nqma probivane na materiala, a samo zasturgvane.

mai e rqdka naistina 6toto ne moga da namerq druga sa6tata,do kolkoto do voziqta e dobra za klasa si no e malko (ligava)v zavoite i mi se 6te da q ftvardq malko za da q po stabilna 4e sas tova turbo mai 6te e trudno da q karamXeku написа:АЕ92 -ката (GTI) има уникално табло, возия и интериор, доколкото виждам, всичко е същото като на Liftback-a с 4A-GE!Този модел толкова се различава от другите коли от тези години, че спокойно може да се определи като най-забележителната Корола FWD!
- Прикачени файлове
-
- 876tg987698.JPG (199.86 KiB) Преглеждано 4708 пъти
-
- aaaa19071.jpg (59.52 KiB) Преглеждано 4707 пъти
turbinata e T3 garett ot lancia thema 2000 vtora raka i smqtam da e dam da q rciklirat ,a kolektora go kupih i e brutalenbad_dog написа:каква е турбината? колектора купил ли си го?

napazarih si boost kontroler i nqkoi silikonovi snatki marku4eta i dr dreboliikino duzite i van6nata elektronika sa na dneven red

nabludatelen si priznavam tebad_dog написа:този колектор на снимката не е за Т3 турбина. Фланецът му е друг. Ще откриеш и други разлики и когато решиш да правиш дупки - отиди в някой цех на нискооборотна бормашина.

- Прикачени файлове
-
- u9087u0987.JPG (198.45 KiB) Преглеждано 4673 пъти
ne si vzeh za t3 poradi nesaotvetsvie na danni i snimki ot ebay,na koito ima6e daje i mqsto za van6en uestgate no tova nastrana kolektora e ve4e pri men i 6te se nagajdam po negobad_dog написа:Защо не си взе направо за Т3? Слагал ли си колектора на главата? Или още не? Какво реши за електрониката?