Е да, ама се продават и такива автомобили

Е да, ама се продават и такива автомобили
Аз поне не виждам причина човек да си купи Ярис въобще.
Значи икономически е по-добре да вземеш хибрида, а не дизела, защото е по-евтин. Значи сам доказваш, че хибрида е по-икономически изгоден от дизела. Забравяш за дюзи, турбо, маховици, съединители, ДПФ филтри, ЕГРи, стартери, алтернатори, а най-вече за вибрацията от дилдото, която ще те преследва вечно в живота, докато караш дизела.
BOz написа:Значи икономически е по-добре да вземеш хибрида, а не дизела, защото е по-евтин. Значи сам доказваш, че хибрида е по-икономически изгоден от дизела. Забравяш за дюзи, турбо, маховици, съединители, ДПФ филтри, ЕГРи, стартери, алтернатори, а най-вече за вибрацията от дилдото, която ще те преследва вечно в живота, докато караш дизела.![]()
Но както казах - ако дилдото ти харесва, то това е твоя автомобил. Точно за това има различни двигатели, оборудвания и т.н.
Колега какво разбираш под хибриден двигател, за да знаем базата за сравнение.
Доколкото разбирам от горе написаното сравняваме нови коли, така че 10 години наистина забравям за батерията без да давам и една стотинка.
според мен и на бензиновият няма нищо общо .
Такива не съм забелязал при моите обслужвания.
Наистина ще те подмина като малка гара и да кажа не чувствам никаква удолетвореност като изпреварвам коли
Не. И ти го доказах с цифри. При еднакво ниво на оборудване хибрида и обикновения бензинов двигател са на една цена. Доказах ти го с цифри.
В какво се състои това утежнение в твоята глава?
Пак като горното мнение. Каква е разликата дали ще е хибрид, бензин или дизел?
Всеки си кара колата така, както иска. Аз лично си карам хибрида така, както и 330д с 230кс под капака.
Всички резервни части от Тойота се карат за 3 дни най-много. Дори и предното стъкло, ако го няма в наличност. Ти от къде си сигурен, че точно за твоя Ярис, Тойота имат стъкло в наличност? Опит? Предположение? Защото и аз така мога да предположа, че точно днес за твоя Ярис в ТМ нямат налично стъкло, а за Приус имат.
А защо искаш да си купиш Приус въобще? Защо не си купиш Аурис, който е реалната алтернатива. Ти за тия пари можеше и С-клас хибрид да искаш. Страхотна логика.
Това вече го разбрахме. Искаш най-голия кашон, което за мен е ОК. Само не разбрах защо не вземеш Дачиа за 50% от един Ярис? Или пък ако толкова държиш на Тойота, защо не вземеш Айго за 25% по-ниска цена? Нали все за цена говориш. Пък вземе та се нашиеш отново с гол кашон, ама за 25к. Нали все искаш да ти е икономически изгодно? Ама ще се повторя - вадиш някакви думи, а собствената си теза не може да си защитиш.
Щом казваш.
НЕ знам какво общо има с темата но ще ти споделя 36к.лв това по питането. Това с ника за какво беше споменатo, като някакво лично отношение ли е или за тежест в поста, доказващо твоята теза.
Ако искаш от мен мога да ти намеря такива теми да четеш за автомобили с конвенционално задвижване, другите гледам си ги чел.
Това с праскането ми хареса, ама аз не праскам стъкла
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта