AE92 kolko cc da sa razpraskava4ite pri 0.6 bar
AE92 kolko cc da sa razpraskava4ite pri 0.6 bar
zdraveite na vsi4ki maniaci.zabata4ilsam se da turbiniram corolla AE92 1988 -4A-GE .nabavil sam si IC i turbo grett ot lanchia nqkoi da ima ideq kakvi rzpraskva4i 6te sa mi nujni i kakva elektronika 4e mai CPU-to ne moje da se promenq 

- Прикачени файлове
-
- kluhyyiu.JPG (202.64 KiB) Преглеждано 5876 пъти
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: AE92 kolko cc da sa razpraskava4ite pri 0.6 bar
Mnogo stilno izlu4vane.
Izkaral si auspuha pred zadnata os, taka li?
Ima nqkolko 4oveka, koito 6te ti pomognat sus mnogo podrobno info.
Gleda li za info po 4ujdestrannite anglijski, avtralijski i USA site-ove?
Izkaral si auspuha pred zadnata os, taka li?

Ima nqkolko 4oveka, koito 6te ti pomognat sus mnogo podrobno info.
Gleda li za info po 4ujdestrannite anglijski, avtralijski i USA site-ove?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Jamie predi 2-3 dena az ti zvunqh za injektori biggrin.gifjamie написа:Сметките показват към 200 коня и инжектори поне 260сс (305-317 са най-удобните от стандартните).
Mad dog coolera e tam poradi doata pri4ini,ama anai ve4e pla6q batkovcite s golemite kalqski

Ne razbiram English i mi e mnoo trudno v 4ujdite sites

Do momenta imam izpuskatelniq kolektor(Ebay.com)T3/Garett,boost controler i mnogo merak

Mersi na wsi4ki koito 6te otgovorqt
APEXI MAI E DOBAR VARIANT.bad_dog написа:помисли за електроника. Няма да ти се размине. За инжектори бих заложил на 365 до 0.6 бара
no mislq 4e vav Varna ima i malko mozaci i me karat da probvam s napravena elektronika ot tqh (bili srali po taq pateka) kat neznam dali da im se doverq???

- Прикачени файлове
-
- P1010009.JPG (190.19 KiB) Преглеждано 5800 пъти
radvam se 4e q haresvate no imam naistina o6te mnogo rabota dokato na men mi haresabelchilov написа:Ако става дума за МС незнам какво се чудиш,доста хора са минали по този път наистина,а пък и ще ти излезе по евтино от APEXI-то и ще можеш да солжиш някой лев в друг мод.
![]()
![]()
![]()
Аде успех.Между другото добра АЕ92 имаш

- Japanese_fever
Kakto i drugi 6te te posuvetvat tuk, po-dobre zapo4ni rabota vurhu oka4vaneto i spira4kite, t.e. smeni si pone prednite diskove s po-debeli i ventilirani(edin suforumec gi krive6e kato makaroni originalnite diskove na negovata AE92) i si smeni oka4vaneto s ne pov4e ot 3.5 cm po-nisko. T.e. po-kusi prujini, razbira se s novi amortisiori.
T'va 6a gluten ne malko pari, no ti taka i taka 6te trqbva da go smeni6 6tom 6te q pravi6 street ratZer! biggrin.gif
T'va 6a gluten ne malko pari, no ti taka i taka 6te trqbva da go smeni6 6tom 6te q pravi6 street ratZer! biggrin.gif
6te gi smenqm ni6to 4e sa ventilirani i originalnite no sa malki po diametarJapanese_fever написа:Kakto i drugi 6te te posuvetvat tuk, po-dobre zapo4ni rabota vurhu oka4vaneto i spira4kite, t.e. smeni si pone prednite diskove s po-debeli i ventilirani(edin suforumec gi krive6e kato makaroni originalnite diskove na negovata AE92) i si smeni oka4vaneto s ne pov4e ot 3.5 cm po-nisko. T.e. po-kusi prujini, razbira se s novi amortisiori.

- Japanese_fever
Da be qsno, 4e originalnite i te sa ventilirani, iskah da kaja da sloji6 ot tezi ratzerskite s dupkite i cepkite.
Ako sloji[ po-golemi po diametur diskove bi trqbvalo da smeni6 i spira4nite aparati, spored men. A te ve4e sa si skupi4ki. Ne znam kolko sa de. biggrin.gif
Ako sloji[ po-golemi po diametur diskove bi trqbvalo da smeni6 i spira4nite aparati, spored men. A te ve4e sa si skupi4ki. Ne znam kolko sa de. biggrin.gif