Здравей колега.
Аз карам Celica T20 1.8 7A-FE и като цяло съм МНООООГО доволен.По принцип не е най-мощният двигател на света,но си има своите плюсове,които смятам,че са повече от минусите.
Карам колата от 4 години,че дори повече и определено съм си създал впечатление за двигателя съчетан с купето на Т20.По принцип работата ми е такава,че почти постоянно се налага да шофирам и други коли като естествено ги сравнявам с моята и смятам,че не отстъпва дори на много по-нови и скъпи автомобили.Като цяло двигателя е маааалко слабичък(все пак говорим само за 116 атмосферни кончета),но доставя мощността много плавно и приятно за каране и в почти всички работни зони от 2500 до 5500 об/мин.За разхода няма какво да говорим градско (софия) нонстоп 9.5-10.5 (с ръчки от време на време

) извън градско от 5.9(90-110) до 7.4 (120-140).За 90 000 км не съм долял 1 грам масло,но редовната смяна на 8000-9000 км е силно препоръчителна (лично предпочитание).За поддръжка 7AFE е ултра бюджетен (ангренаж gate с ролка SKF ~70лв;маслен филтър от 5 до 50лв) предполагам схвана какво имам в предвид
7АФЕ: (+)здрав;надежден;приятен за каране;икономичен;евтин за поддружка.
7АФЕ: (-) не е най-голямата резачка на света (116HP

и въпреки това върви повече от някакви GOLF-ове ,BMW 318I и други от този клас)
Това е не скромното ми мнение и дано съм ти бил полезен.
ПС.давайте колеги сега е момента да започнете да хулите
ПОЗДРАВИ