http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=23726
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=24170
П.С.За 3000 поста давате ли пенсия вече?

Здравейте отново!gimara написа:Колега да не е твоя?
Като реплика от реклама си!Не е моя. Просто се чудех, какво мнение търси колегата за автомобил по снимки и какъв отговор очаква.
]Може би, ако постне същия въпрос в някой форум за ясновидци, ще получи изчерпателен отговор за миналото на колата, че и прогноза за бъдещето и.
Въпроса който зададох не е за ясновидци.
Интересува ме дали някой я е оглеждал или поне се е чул със собственика
Ми точно за ясновидци си е! И го потвърждаваш с думите си. Какъв е проблемът ти да се чуеш със собственика? Да не мислиш, че тук във форума, обикаляме автокъщите, да оглеждаме къде има Тойоти и си водим записки за всеки случай, ако някой пита по-късно, да имаме отговор. И докато чакаш, някой тук дето може да гледа на хвърлен боб да ти каже, ако е читава колата ще си намери майстора. Той интернета и в частност форумите са полезни инструменти, ама в някои случай са много вредни - водят до загуба на връзката с реалния живот.Интересува ме дали обявата е реална ,възможно ли е да читава.
Хахахахаgimara написа:Въпроса който зададох не е за ясновидци.
Интересува ме дали някой я е оглеждал или поне се е чул със собственикаМи точно за ясновидци си е! И го потвърждаваш с думите си. Какъв е проблемът ти да се чуеш със собственика? Да не мислиш, че тук във форума, обикаляме автокъщите, да оглеждаме къде има Тойоти и си водим записки за всеки случай, ако някой пита по-късно, да имаме отговор. И докато чакаш, някой тук дето може да гледа на хвърлен боб да ти каже, ако е читава колата ще си намери майстора. Той интернета и в частност форумите са полезни инструменти, ама в някои случай са много вредни - водят до загуба на връзката с реалния живот.Интересува ме дали обявата е реална ,възможно ли е да читава.
няма причина за притеснения, поне засега съм нямал проблеми заради сглобката, перфектна е. Относно волан, хром по скоростен лост - много лесно се изтрива и лющи. Моя на 150 000 км беше с видими белези от износване, все едно карана 300 000 км. Така е с по-новото Версо 2010+ , поне от руски отзиви - 4 пъти заменен волан в гаранция поради претриване. Поне в Русия минава по гаранция! Така че това не е много фактор за изминали км. Нов ск. лост мисля, че беше над 230 лв. в зависимост от отстъпките.iko написа:разбрах,че са турска сглобка тези модели за разлика от предходните,но не ме притеснява това нещо.
Работя по въпроса за по-евтини оригинални рециклирани топки за скоростния лост - с хубава естествена кожа и хром покритие/надявам се по-издържливо/.kiks написа:....хром по скоростен лост - много лесно се изтрива и лющи...
...Нов ск. лост мисля, че беше над 230 лв. в зависимост от отстъпките.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта