Колегата Акима позна ! Направих компромис и няма да е 4х4. Автомат, 1.6 dCi, ниво на оборудване Ultimate, т.е. само дето не прави и поднася кафе. Тествах такава машина из уличките в моя квартал (непочистено, коловози, лед, натрупан отвсякъде сняг, коли)... държа се отлично. С Авенсиса бях като с бобслей през коловозите. С Кашкая много уверено и без поднасяне. Не знам дали причина за това е боди шаси контрола и разни други технологии, които ще се запознавам занапред.
Иначе като минем през 360 градуса камерите, всякакви асистентки laugh.gif , вкл. и такава да те държи буден

, цРна кожа, панорамен покрив, лед автоматични къси, дълги, дневни, в завой, в покой, в отбой, стигаме до нещо на което и да го видя и направя няма да повярвам : да си намира мястото и да си паркира сама (така де ще върти геврека)... И черешката на тортата са 19", които обаче ще дойдат обути в летни гуми, т.е. трябваше да изляза извън бюджета с комплект 17" джанти и зимни.
Ето това, ще бъде красавицата като първообраз. В момента е на поточната линия (има си шаси

) и се надявам след средата на месеца да имам известие

....
Ето това е общо взето (вкл. и цвят - бяла перла)....