сайта е актуален и следи всички възможни марки и модели>
http://www.autoservicepraxis.de/rueckrufe-510890.html
ето в частност за тойота>
http://www.autoservicepraxis.de/rueckru ... eller.html

Това си е за нова тема, така че модератора може да премести постовете.dida написа: Ами аз имам проблем реално. Казаха ми рейка за смяна и каре на волан, каквото и да значи това, защото никак не съм наясно. А и да приготвя близо хилядарка. Та по този повод чета темите из форума и си разучавам устройството на Тойотата. Търся си и читав майстор от Бургас.
Преди много време (още докато старият ми Аурис беше в гаранция) излезе информация в английския Toyota Owners Club, че от Toyota са го отчели като дефект това с пръскалките при висока скорост и ги заменяха (при изявено желание) по гаранция. Оригиналните по спомен бяха -1 и -2°, a те пуснаха -3°. Естествено отидох и аз в представителство на Toyota тук с информацията (естествено не бяха и чували или просто не им се е чувало, че Toyota го отчитат като недъг в конструкцията и ги подменят по гаранция) и се опитаха да ме накарат да си ги платя, при което аз категорично отказах и им отговорх, че ще пиша до Toyota Europe за отказа им да подменят части, признати за дефектни, при което за секунди решиха, че все пак ще ми ги сменят по гаранция...baba_metca написа:При мен даже на висока скорост и едвам достигат половината прозорец, а няма начин да ги вдигна нагоре, защото конструкцията им не го позволява /нали са под капака/.
И с право. Особено след обяснения от рода на:Hursa написа:... честно казано повече се притеснявам от намесата на „упълномощените представители”.
...може да доведе до повреда на тези транзистори. Ако това се случи множество предупредителни светлинни индикатори ще светнат и автомобила може да влезе в авариен режим. В редки условия хибридната система може да се изключи, докато автомобила е в движение, което ще доведе до загуба на мощност и спиране...
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], CHRIS78, Semrush [Bot] и 5 госта