Питам за Avensis T25 - 2005 година
Ново предизвикателство се загнезди в съзнанието ми - поразрових и не видях конкретна тема и затова отварям нова тука.Ако е вече споменавано и съм пропуснал - извинете,но ако не е - може да е полезно и за други.Така - искам да си сложа даш камерка,но не искам никакви кабелаци под/над кори и заети пауър сокети.както всички знаем огледалото за задно виждане е самозатъмняващо когато блеснат фарове зад нас вечерно време.Предполагам захранването е 5волта .Някой връзвал ли си е директно камера към кабелите за огледалото. Камерите гледам че имат 1А бушон т.е не виждам проблем да се оголят кабелчета за огледалото и да се свържат тези за камерата.Не съм сигурен обаче какъв е бушона за огледалото - да не е някой 500мА или нещо подобно под ампер и да го изпуша.Нямам проблем да си режа ,снаждам и запоявам но не искам да прибързвам преди да чуя мнения.Също и препоръки за камерка.В ebay.co.uk е пълно с такива за по около 15 паунда ама не съм много убеден колко ги бива.Всякакви впечетления и препоръки ще бъдат оценени по достойнство.Благодаря предварително