Начи, аз може да обичам да карам стари коли, но искам да са в изцяло перфектно ОРИГИНАЛНО състояние, без играчки пръскачки от илиянци, тасчета, калобранчета,светлинки, сини лед крушки, зарчета на огледалото, губер на таблото... и така на татък... тва напрао ме вбесява, чесно biggrin.gif
Аз съм си преценил,че стандарта ми позволява да си купя каквото си поискам по тази кола, вместо да си купя някоя, която да ме "надскача" . Факт е, че газовата струва повече от колата също така и че си я монтирах сам, щото мразим некадърни майстори на които не им се занимава с изпипан монтаж. Още малко настройки иска, че ми харчи 14 на газ, но може и да е нормално, знам ли.
Не ми дреме да съм гъзар, но си имам и принципи"Затова съм готов да дам 60 лева за комплект оригинални тасове,дано тези се окажат добра имитация. Яд ме е исках си тези защото и отиват на нейният си стил и тези новите ми идват малко модерни като дизайн, но 70 лева за брой вече ми идва малко в повече

Тези си ги къширам двамата и продължавам да търся, засега спасих положението да не ми се набиват на око тия метални джанти грозни

Лошото е, че тея новите нема изкарат мноУ