Само да уточня, че я карах при 6-7 ; 17-18 градуса

Подкрепям напълно мнението на колегата! Моите са в размер 175/65 R 14 и бих изказал същите суперлативи. Жалко, че все още не могат да бъдат тествани по истинското им предназначение, но все пак зимата тепърва предстои!miLen4o написа:Само да споделя, първите 1000 км. с 205/55 R16 Nokian WR D4 са факт, Уникална гума, за момента я слагам на върха на моята класация!
Само да уточня, че я карах при 6-7 ; 17-18 градуса, гумата е страхотно тиха! А така като гледам за сняг, ще може да се каже февруари- март, другата зима laugh.gif
Ставаше въпрос за това да се дадат линкове и към 2-те класации.slowtraveler написа:Не всеки разбира немски![]()
Къде пробва или по-скоро къде не си пробвал?BOz написа:Искам да ви споделя моята "болка".
Вече от над един месец се пробвам да се сдобия с Nokian D4 225/55/17 и няма.
Честито.BOz написа:След два месеца терзания, най-накрая намерих моите гуми:
При положение, че предишната ми кола беше 4х4, то със сигурност няма да мога да дам обективно мнение.Akima написа:Честито.BOz написа:След два месеца терзания, най-накрая намерих моите гуми:![]()
Сега чакаме отзиви от реална употруба в студено и снежно време.![]()
П.С.Като видях поста и погледнах през прозореца - но не видях фойерверки над Витоша.
Напълно съм съгласен.... Мисля бях споделял тук за опита ми с Авенсис 1.6 / 110к.с. с добри GoodYear Ultragrip (не помня кой модел бяха - май 7+) при един 20 см сняг в еленския балкан по заледен отдолу стръмен черен път....BOz написа:.....най-добрите зимни гуми на един мост не могат да се сравняват с най-скапаните зимни гуми на два двигателни моста. ....
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта