nqkoi da ima interes kym celica 78-ma?
nqkoi da ima interes kym celica 78-ma?
nqkoi da ima inters kym celika 78-ma s "originalen" (spored sobstvenika, az ne sym go vijdal) motor, bqla, pootrakana ..... tuka stoi do parkinga ot sedmica nqkyde, sobstvenika i mi q predlaga6e predi dve godini za 1500 (xvaleiki q polovin 4as :-)) ) ama mai togava sam ne si povqrva. Sega ne6to nemojel da q zapali, ne6to bilo stanalo zaradi studa, ama i toi neznae kakvo i q prodava. Za cena ne sym govoril, ama nqmam ideq dori kolko da mu kaja. Nqkoi ako go interesuva moga da q snimam i da ka4a snimki!
VRC-VarnaRacingClub 2001
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Това със снимките е добра идея - поне да видим за кво иде реч.Lubo_car написа:moga da se opitam, na toq mu nqmam telefona ( mai sbyrkax, kato ne mu go vzex), ama 6te mu sloja belejka na kolata i toi 6te se seti, sys sigurnost 6te mi se obadi i 6te vzema pove4e info, i 6te napravq snimki eventualno...
Lubo,Lubo_car написа:moga da se opitam, na toq mu nqmam telefona ( mai sbyrkax, kato ne mu go vzex), ama 6te mu sloja belejka na kolata i toi 6te se seti, sys sigurnost 6te mi se obadi i 6te vzema pove4e info, i 6te napravq snimki eventualno...
ako nemojesh da i snimah vutre dvigatelyat, napravi snimki otzad, sushto viz, zadnite spirachki BARABANI li sa ili Diskove!!! tova shte pomogne da razyasnim koi dvigatel e!
haide chakame snimki

za VIN-a, taya kola nyama VIN, ima ot starite nomera na Toyota! ako mojesh da snimash motora, snimai i otblizo aluminievata tabelka deto e zanitena na samata setna mezdu motornoto i kupeto, das se vizda vsichko, che da razberem vsichkite podrobnosti...

aide cha nyamam turpenie....

- juri_galev
tarsj butalo za dvigatel 12T d-85mm
Zraveite,mom4eta,az tarsj butalo za dvigatel 12T d-85mm,moge i cjl dvigatel 12T ili 2T,kato na tazi selika,ako mogete pomognete